2777
2789
عنوان

خونریزی در رابطه جنسی

1004 بازدید | 41 پست

سلام بچها خوبید؟ تورو خدا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید.

من دو روز پیش اولین دخول رو داشتم 

خیلی خیلی درد گرفت جوریکخ گریه ام در اومد بعدم خیلی خون اون مثلا سه چارتا دستمال کاغذی یطرفش خونی شد. ( دارم با جزییات میگم که اگر بلدید بتونید کمکم کنید) بعد دومین بار رو فرداش انجام دادیم. اینبار درد خیلی کمتر بود ولی بازززم اصلا راحت نبود و درد داشت و عملا کار خاصی نکردیم بعد ک خیلی دردم اومد دیدم که باز خون اومده 

اینبار از سری قبل کمتر بود ولی بازم بود. کسی هست اینجا بتونه کمکم کنه بچعا 🥺🥺🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معاشقه طولانی و ژل روان کننده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

حتما برو دکتر ،،،کسی نیس ک تشخیص بده اینجا

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

لوبریکانت رو خدا آفرید تا بندگان زجر نکشن👎

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️