2777
2789
عنوان

خونریزی در رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دفعه های اول طبیعیه 

ینی واقعا مشکلی نیست؟ زدم توو نت نوشته ممکنه مریضی باشه عمل جراحی بخاد. حتا نوشته ممکنه سرطان باشه 😶 ولی خب میخام بدونم اگر واقعا طبیعیه الکی خودمو نندازم زیر دست دکترا ☹️

معاشقه طولاني حداقل نيم ساعت ، و لوبريكانت. 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
چند هفته بارداری گلم؟

۶ ماهه پسرم به دنیا اومده

تیکر یکسالگیشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چه کمکی از دستمون برمیاد میخای برات چربش کنیم

چقد بانمک :) شما اطلاعات نداری مجبور نیستی حتما نظر بدی 

من با خال بد و نگرانی اومدم تاپیک رو زدم به امید یه دلگرمی یا اطلاعات از طرف بچها. کاش یکم درک داشته باشید و با هرچیزی شوخی نکنید

عزیزم لوبریکانت ژل ماننده؟ و اسم مارکشه؟

سیمپلکس یا ایموشن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

لطفا نفریی یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
ای خداا فک کردم تازه بارداری میگفتج چجوری انقد زود جنسیتشو فهمیدی

من از روزی که باردار شدم گفتم پسره

اصلا به دلم افتاده بود

چقد بانمک :) شما اطلاعات نداری مجبور نیستی حتما نظر بدی  من با خال بد و نگرانی اومدم تاپیک رو ...

نه خب واقعا چه کمکی تو این مورد میشه انجام داد

والا من اگه بتونم دریغ نمیکنم

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...
خب تا یه ماه اول به همین صورته طبیعیه 

ببخشید اونوقت با این وضع چند وقت یبار باید رابطه داشت؟

ببخشید من روم نمیشه همچین سوالاتی رو از دوست اشنا خانواده بپرسم مجبورم اینجا با آیدی فیک بپرسم. اگر دلتون نمیخاد جواب ندید اما اگر کمک کنید ممنون میشم. چون من همسرم داره میره شهرشون و تازه عقد کردیم و نیست که منو‌ ببره دکتر دیگه. به خانواده هم نمیتونم بگم چون عقدیم و نمیدونم واکنششون چیه 🥲🥲

نه خب واقعا چه کمکی تو این مورد میشه انجام داد والا من اگه بتونم دریغ نمیکنم

خب الان یکی دوتا بچها گفتن تا یک ماه درد و خونریزی طبیعیه 

ولی توو نت هزارتا چیز ترسناک نوشته. من خواستم بدونم کی‌ این مسئله غیر طبیعی حساب میشه که بخاطرش باید برم دکتر. که تقریبا جوابمو گرفتم