2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خداخیرشون بده خدا حفظشون کنه .یه‌ساعت بعد بگو‌فلانی دامادش خیلی خوبه مادرشوهر فلانی اینجوریه . بزار بفهمه بشینه سرجاش

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

فقط اینو بدون آدمی ک زبونش به مقایسه کردن‌بچرخه تو بیای خوشگل ترین و پولدارترینم بشی باز یه چیزی میگن 

من خودم کارمندم و حقوقم حتی از همسرم یشتره و جهیزیم رو همه شو لوازم لوکس خریدم ولی چون دهنشون ب مقایسه چرخیده همش میگه فلانی ماهیتابه مسی هم داشت خیلی قشنگ بودن 

ینی بگم ۵۰۰ باز تکرار کردن کم نگفتم 

میدونی مشکل من کجاست عشق سابق شوهرم دخترخاله اشه مادرشوهرم جلو من از اون خیلی تعریف میکنه اون دختر از من ۵ سال بزرگترم هستا اون دانشجو حسابداریه منم دانشجو حسابداریم البته اتفاقیا من نمیدونستم اون حسابداری میخونه تازه فهمیدم بخاطر علاقم اون معدلش تو کارشناسیش ۱۶.۶۳ همش میگه باهوشه ال بله باحجاب و با دین و ایمونه من چادری نیستم ولی تو بعضی فواصل سال و بعضی مکانا سر میکنم مثلا تو شهرستانمون سر میکنم میرم جاهای زیارتی سر میکنم ماه های محرم صفر رمضان و شعبان سر میکنم مانتوهامم زیاد باز نیستن روزه ام میگیرم نمازمو فعلا به یه دلایل رحمی نمیتونم بخونم اما قبلا میخوندم دانشجو بودم پارسال ترم یک معدلم ۱۷.۹۳ شد ترم دو ۱۸.۶۰ اونم ۲۰ واحد ترم یک ۲۴ واحد ترم دو پاس کردم اونم تو حاملگی و کلی مشکلات نمیدونم منظورش از این حرفا چیه اون دختر عروسی کرده یک ساله من ۶ ساله نامزد شدم و ۴ ساله عروسی کردم یدونه دختر ۳ ماهه دارم باور کن اگه اون بچه داشت و بچش پسر بود میخواست بگه پسرم زائیده😑

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

برای منم پیش اومده اتفاقا منم تایید کردم بعضی وقتا بوده خودم جلو افتادم گفتم آره فلانی خیلی خوشگله و یا تعریف از کمک کرده گفتم دست پدرومادرش دردنکنه چه آدمای خوبین دید بخاری ازم بلند نمیشه بیخیال شده تازه من تعریف میکنم اونا بدشون میاد

میدونی مشکل من کجاست عشق سابق شوهرم دخترخاله اشه مادرشوهرم جلو من از اون خیلی تعریف میکنه اون دختر ا ...

اره این مادرشوهرها همیشع واسه هرچیزی ی حرفی دارن من خواهرشوهرم میدونه من از یکی از دخترای فامیلشون بدم میاد یعنی هر دفعه میاد همش میگه فلانی اینجوریه یا اونجوری خیلی بهم میریزم چون دختره خیلی شوهرمو دوسداره با اینکه شوهرداره ولی شوهرم بدش میاد از دختره ولی اینا همش حرصم میدت