2777
2789

خیلی خسته ام اراده ندارم لانسبت انگار گاوم اینقد همه میگن چقد پهن شدی

یا میگن جلو خودتو بگیر داری می ترکی....یا شوهرم میگه دیگ تو بغلم جا نمیشی و و و و 

باز رژیم که می گیرم بحدی سردرد و حالت تهوع می گیرم تا غذا نخورم اروم نمیشم زیر نظر دکتر رژیمم میگیرم ولی باز همون جور میشم بدنم کم میاره 

ازمایش دادم همه چیم نرماله

واقعا از زندگی زده شدم 

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

سعی کن جلوی خودتو بگیری 

ی جا ارادع کن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارادتو قوی کن

ما دعاهای خوب درحق هم میکنیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نمیدونم وقتی آینه هست و آدم خودشو میبینه چرا یه سریا هی زر میزنن و درمورد آدم نظر میدن

اهمیت نده

بخاطر حرف دیگران لاغر نکن بخاطر سلامتی خودت رژیم بگیر

تا هدف نداشته باشی اراده ای هم نداری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
مهم رژیمه باشگاه بدون رژیم چه فایده

عزیزم یکی مث شما ارزو داره لاغر کنه یکی مث من که در ارزویه ۱ کیلو اضافهه وزن چشمام خشک میشه ب ترازو من که دیگه بیخیال شدم بزار بگن مهم نیس فقط شما واسه اینکه واسه سلامتیت ضرر نداشته باشه غذا های چرب نخور