2777
2789
عنوان

منو پربازدید کنین تا همه دعا کنن بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم رژیمه باشگاه بدون رژیم چه فایده

برادر من باشگاه میره رژیمشم نرماله جوری نیست ک اذیت بشه مربی باشگاه بهش رژیم داد قدش 195 وزنش 115 بود بعد دو سه ماه شد 103 الانم دوباره داره رژیم میگیره وقتی خیلی گرسنت میشه حالت بد میشه سالاد بخور و اینکه پیاده روی هم خیلی تاثیر داره خیلی زیادددد

ورزش کن و رژیم بگیر یا اگه هزینشو داری عمل اسلیو کن

نه پول دارم نه اراده اینقد رژیم گرفتم رها کردم بگم رژیمم مسخرم میکنن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
چرا همه انقدر افسردن💔

بخاطر این قرنطینه ها و بیشتر برا زمستونه فک کنم

از کسی که میخواین به عنوان همسر آینده انتخابش کنین نپرسین خونه و ماشین داری؟بپرسین اگه فردا اتفاقی افتاد و همه‌چیزت رو از دست دادی چی‌کار میکنی؟ برنامه‌ت چیه؟ چه‌جوری از رو زمین بلند میشی؟
نه پول دارم نه اراده اینقد رژیم گرفتم رها کردم بگم رژیمم مسخرم میکنن

لازم نیست به کسی بگی رژیمم اراده کن هم باشگاه برو هم رژیم بگیر تا وقتی ک به وزن مد نظرت برسی اونوقت خودشون تغییراتو میبینن برگاشون میریزه😁💪🏻

اخه چرا خدا عدالت نداره یکی ذاتی لاغره هرچقدم میخوره چاق نمیشه حتی چندبرابر من مثل جاریم  اما امان از یه کیلو اضاف بخدا برنج بدون نون نمیخوره همش کیک و بستنی میخوره آخر هفته پیتزا و...ولی من بدبخت سعی میکنم رعایت ولی باز

اخه چرا خدا عدالت نداره یکی ذاتی لاغره هرچقدم میخوره چاق نمیشه حتی چندبرابر من مثل جاریم  اما ا ...

خب ورزش میکنه شاید .بخور اما بی تحرکم نباش

از کسی که میخواین به عنوان همسر آینده انتخابش کنین نپرسین خونه و ماشین داری؟بپرسین اگه فردا اتفاقی افتاد و همه‌چیزت رو از دست دادی چی‌کار میکنی؟ برنامه‌ت چیه؟ چه‌جوری از رو زمین بلند میشی؟
خب ورزش میکنه شاید .بخور اما بی تحرکم نباش

نه اصلا خودشم میگ که استعداد چاقی نداره بخدا تو مهمونیا در حد ترکیدن میخوره کلا خوش خوراکه

خیلیم قدم اول و مهمترین قدم می‌دونی چیه!؟ 

انگیزه قوی 

یه انگیزه که هیچ چیز نتونه خاموشش کنه 

پس بخاطر عمه و خاله و سکینه و عذرا سبزی فروش 

نخواه که لاغر کنی واسه خودت واسه وجود خودت واسه زندگیت واسه پیدا شدن اون بدن زیبایی که قایمش کردی زیر اون چربیا بخواه که تغییر کمی یه تغییر ابدی 

چون تو اینی نیستی که الان هستی میفهمی؟! 

قدم بعدی ... 

جمع کردن همه خراب و پرتا و قاقالیلیای وسوسه کننده از خونته ... نخر نخررررررر که نداشته باشی 

چیپس پفک شکر کره نون قندی کیک کلوچه اکی؟! 

و بعد اینکه روی اپن خونت صبح که پا میشی میوه سبزی جات کاهو سالاد اونایی که میان میکشرو بشور بذار جلو دستت هر زمان حس کردی گرسنته برو سمت اونا خودتو مشغول کن ... 

برنج میخای بکشی اول برا خودت بی روغن بردار بعد روغن بزن 

سیب سرخ کرده روغن خورش چربی اضافی و واقعا نخور ... 

و کنار همه اینا تو خونه هر زمان شد دراز نشست برو حرکات بازو و کمر برو یا برقص ...