پسرم چند روزه میگفت کمی گلوم درد میکنه و موقع خوردن غذا اذیت میشم منم میگفتم آب نمک قرقره کنه تا امشب که گفت ته گلومو ببین ، وقتی دیدم ته سقف دهانش کلا قرمز شده و جوشهای ریز داره و میسوزه ، اینا آفت نیست . لطفا اگر تجربه ای دارین راهنمایی کنید .
سلام دوست عزیز خداوند بر حسب عدالتش برای همه ، بهترین نعمتها رو افریده و برای شما هم ، بنظرم بجای علم ناقص نوبن ، برید دنبال قانون جذب و بهترینها رو برای خودتون بیافرینید😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوست عزیز خداوند بر حسب عدالتش برای همه ، بهترین نعمتها رو افریده و برای شما هم ، بنظرم بجای عل ...
موافقم و خودم هم راجع بهش خیلی خوندم و اثراتشو دیدم ، اخیرا بشدت نگرانی های زیادی دارم درباره ی عزیزانم و فکرای بد میکنم و میترسم ناخواسته جذب کمم ، شما راهکاری ندارین؟؟؟