2777
2789
عنوان

لعنت به این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 38 پست
ولله بیرون یه آدمایی هستن که این شرایط هزار شرف داره به اونا به کم کمتر دم پرشون باش وقتی عصبین سرگر ...

من زیاد فضای دور از خونه رو تجربه نکردم ولی الان که تو گفتی شاید بیشتر کوتاه بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

همون 

بچه ی اولی 

ایشونم بی تجربه 

حتمن از بچگی هی خواسته ازش حساب ببری 

و روش تربیتی دیکتاتوری در پیش گرفته 

یه راه و روش و تربیتی بر پایه ی 

دوستی 

و محبت 

و آزادی

و استقلال 

درسته 

روش زور و  دیکتاتوری هیچ نتیجه ای نمی ده 

اگه هم اعصابش مشکل داره 

که خیلی خطرناکه کمک کنید بره دکتر 

ولله بیرون یه آدمایی هستن که این شرایط هزار شرف داره به اونا به کم کمتر دم پرشون باش وقتی عصبین سرگر ...

من اصلا کینه به دل نمی گیرم و زود میام عذر خواهی میکنم حتی اگه تقصیر اونا باشه ولی واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم هر روز باید دعوا داشته باشیم

من زیاد فضای دور از خونه رو تجربه نکردم ولی الان که تو گفتی شاید بیشتر کوتاه بیام

حتما راستی میدونم بی ربطه ولی تاپیک قبلیاتو دیدم واسه پری صورتت یه سیب زمینی ویه سیب درختی رو با هم بپز پوستشونو بگیر بخور چند وقت ادامه بده  شاید خوشمزه. نباشه ولی زیادم بد نیست  فقط شیر خشک نخور موقته واسه کبدم عوارض داره واسه بچه ها فرق میکنه چون اونا تنها غذاشونه

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
همون  بچه ی اولی  ایشونم بی تجربه  حتمن از بچگی هی خواسته ازش حساب ببری  و ر ...

نه اعصابش فکر  نکنم مشکل داشته باشه ولی اصلا طرز برخورد با یه نوجوون رو بلد نیست بعضی موقع ها مهربونه ولی فقط موقعی خوشحال بودنش که همیشه هم یا حال نداره یا غرغر میکنه

نه اعصابش فکر  نکنم مشکل داشته باشه ولی اصلا طرز برخورد با یه نوجوون رو بلد نیست بعضی موقع ها م ...

بعضی وقتا مال کم خونیه بابا فورا تجویز دکتر می کنن .خانما از یه سنی به بعد مکمل آهن وکلسیم لازم دارن کمبود این دوتا رو اعصاب تاثیر داره البته باید دکتر بنویسه .هر کی دعوا کنه فورا بره دکتر روانپزشک پس همه۸۵میلیون بریم😂

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
بعضی وقتا مال کم خونیه بابا فورا تجویز دکتر می کنن .خانما از یه سنی به بعد مکمل آهن وکلسیم لازم دارن ...

از فردا قرص آهن بهش میدم بلکه خوب شد 

خدایا فقط اعصبانیتش برای آهن و کلسیم باشه الهی آمین🙂

مامانت ببخشید خیلی ببخشید واقعن ببخشید ولی 

خیلی وحشیه 

با این کاراش تو رو هم آخر وحشی می کنه 

برخورد درست با یه نوجوون رو واقعن بلد نیست 

صحبت های دکتر هولاکویی رو توی یوتیوب باید گوش بده 

ببین می تونی یه کاری کنی وارد این فضاهاش کنی 

دکتر هولاکویی خیلی می تونه بهش کمک کنه 

ممکنه مشکل اتون حل بشه با چند تا راهنمایی و سخنرانی یه روانشناس وارد مثه هولاکویی

نه همیشه حتی اگه بدونن حرف همدیگه حق نیست پشت همو میگیرن ای کاش یکی داشتم که طرفمو بگیره کاش... &nb ...

مامان بزرگ یا بزرگتری که بتونه روی بابات اثر بذاره نداری ؟ سعی کن بابات رو چون زور داره طرف خودت داشته باشی