2777
2789
عنوان

لعنت به این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 38 پست
از فردا قرص آهن بهش میدم بلکه خوب شد  خدایا فقط اعصبانیتش برای آهن و کلسیم باشه الهی آمین🙂

خودت نده دکتر میده 😊بادام درختی واسه اعصاب خانما خوبه خواستی بدی اونو امتحان کن.توم سن نوجونیته حساسی مادرا یه کم تجربه ندارن واسه بچه اول .موقع عصبانیت دور و ورش  نباش تنها راه حل.بچه های دیگم همینن نمیام پیش تو بگن که عزیزم😊😊😍

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت ببخشید خیلی ببخشید واقعن ببخشید ولی  خیلی وحشیه  با این کاراش تو رو هم آخر وحشی م ...

الان دختر دایی من خیلی دختر خوبی بود نا اینکه مامانش انقدر داغش کرد تا بد شد الان ۱ ماهی میشه مادرش مرده کارای خیلی زشتی میکنه دختر داییم که کل فامیل آغش میکنن میترسم مامانمم انقدر از این کارا باهام بکنه تا مثل اون شم . مادرم هیچوقت نزده منو یا مدت خیلی طولانی باهام قهر نمونده ولی همیشه باید دعوامون باشه مثلا هر چی میخوام برام میخرن یا بعضی موقع ها خیلی مهربونن ولی تو روز باید ۱۰ بار دعوا شه تا اروم بگیرن

ببین من موقعیت تو رو نمی دونم 

خواستی هم نامه بنویسی خیلی تند و تیز ننویس 

ممکنه تمام اون حرفای منو بنویسی یه شر و آشوب و بلوایی بپا بشه 

با احتیاط قدمی بردار 

که همه ی کاسه کوزه ها رو سرت تو نشکنن 

پس فردا همه جا بشینن از بدی تو بگن پیش این و اون 

خودت موقعیتت رو بسنج و 

سنجیده عمل کن 

مواطب باش دردسر بزرگتری درست نشه برات 

ببین من موقعیت تو رو نمی دونم  خواستی هم نامه بنویسی خیلی تند و تیز ننویس  ممکنه تمام او ...

راستش رفتم صاف و مستقیم به مامانم گفتم که من حرمت نگه داشتم و میتونستم بزنم اونم ناراحت شد ولی دعوا را ننداخت پشیمون شده بود فک کنم .  با پدرم دارم جور میشم کم کم که اونو بکشم طرف خودم  

الانم داره میگه برات برای عید فلان میگیرم نثار میگیرم حالا نمیدونم یکم  اخلاقش بهتر شده

راستش رفتم صاف و مستقیم به مامانم گفتم که من حرمت نگه داشتم و میتونستم بزنم اونم ناراحت شد ولی دعوا ...

خوبه از خودت دفاع کردی 

همیشه همین جوری حرمت نگه دار 

نامه رو بذار برای بعد که ان شاالله دیگه چیزی پیش نیاد 

یه وقتایی یه کوچولو  یه کاری که براش سخت و خسته کننده است اونو براش انجام بده خیلی محبتش زیاد میشه🌹🍃🌹🍃🌹🍃