2777
2789
عنوان

شوهرم جونش درمیاد طلا بخره

218 بازدید | 10 پست

هروقت لازم داره براش میفروشم پولشم داره ولی دلش نمیاد ی تیکه کوچیک بخره.هروقت خواستم بگیرم به زور بردمش 

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بش بگو طلا سرمایه است باو

میگم گوش نمیده همش میگه کم میاریم آخر ماه .همش ب چیزای چرتو پرت خرج میکنه بعد میگه تو ولخرجی

منم همینطور ولی چند ماهه در نمیام کاش یه دعایی وردی چیزی بود می‌خوندیم  شما چقدر نوشتی ماهی چق ...

مال ما ۶ ماهه اس .زیاد منتظر نمیمونیم اینجوری.ماهی دو تومن

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

میگم گوش نمیده همش میگه کم میاریم آخر ماه .همش ب چیزای چرتو پرت خرج میکنه بعد میگه تو ولخرجی

بیا یه راه رو انتخاب کن

هر خریدی که میکنید رو در جا بنویسید توی یه برگه

اخر ماه جمع بزنید و یه انالیز کنید ببینید چقدر خرج چیزا ی چرت شده

اونوقت یکم مدیریت کنید ،بجاش پس انداز کنید یا طلا بخرید

یا کلا وقتی میخواید برید بازار هدفمند خرید کنید

.
اسی باورت میشه من ۱۰ ساله ازدواج کردم تا حالا یه تیکه طلا حتی پلاک شوهرم واسم نخریدن داشته باشه هم ن ...

امان از دست این مردا.پارسال زنجیرمو فروختم پولشو لازم داشت حالا میگم ی ظریفشو بگیر پلاکم مونده خونه عروسی داریم بندازم ولی گوش نمیده ک