2777
2789
عنوان

سایت خوب خرید اسباب بازی

2545 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من خیلی اهل خرید اینترنتی نیستم و میخوام از فروشگاه های اینترنتی اسباب بازی بخرم.
از کجا بخرم؟؟؟ کسی تجربه ای داشته بجز دیجی کالا که تجربه خوبی بوده باشه
دیجی کالا کم در مورد محصولاتش نوشته .. یکم عکس هاش زیاد باشه ... فیلم داشته باشه ... آدم بفهمه داره پول برای چی میده..
توی گوگل هم سرچ میکنم خب سایت زیاد میاد ولی از کجا معلوم جنس خوب بیارن یا سر موقع بیارن گفتم شاید شما تجربه ای داشته باشید 
ممنون میشم اگه میشناسید معرفی کنید ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم
من اسباب بازی های بچم رو از سایت فروش اسباب بازی هویو میخرم. هر جا میرم تبلیغشون رو میکنم از بس کارشون درسته.
هم پشتینبانی جواب گویی دارن
هم هر چیزی بخرید مورد پسندتون نبود با روی خوش تعویض میکنن
هم تنوع و محتوای خیلی خوبی برای محصولاتشون دارن ... کلی عکس و ویدیو برای هر محصولی میزارن .. چون کارشون تخصصی اسباب بازی هست خیلی متمرکزن رو این کار
تازه هر بارم که من سفارش دادم بهشون روی سفارشم ی کادو برام فرستادم... خلاصه کارشون حرف نداره ... اینم آدرس سایتشون.
www.hooyo.ir