2777
2789
عنوان

متاهلایی که بیش از ده سال از زندگیشون گذشته بیان راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 81 پست
از اول من طلاهامو بهش دادم که سه دنگ خونرو به نامم بزنه ولی اینکارو نکرد واینکه هروقت بامن دعواش میش ...

من نمیدونم چرا همش دوس دارین چیزی به نامتون باشه 

من الان نصف خونه رو شوهرم به نامم کرده به خدا هیچ چیزی توی زندگیمون تغییر نکرده 

چه به اسم من باشه چه اون دست آخر میرسه به بچه هامون

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قربونت رشته م روانشناسی نیست ولی پیجهای زیادی رو دنبال میکنم توی اینستاگرام  از تعریفت ممنو ...

واقعا کاربردی بود آخه.

من خودم مطالعه روانشناسی در حد رفع مشکلات خودم دارم. یک پست کاربردی و منطقی دیدم واقعا....

درخواست دوستی میدم که گمت نکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
قبلا هم همینطور بود ولی بعد از تولد فرزندم بدتر شد

چند سالش هست همسرت؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من نمیدونم چرا همش دوس دارین چیزی به نامتون باشه  من الان نصف خونه رو شوهرم به نامم کرده به خد ...

منم زیاد تمایل ندارم ولی وقتی بهم میگه از خونه برو بیرون یا وقتی دعوا میشه میگه اگه طلاق بگیری چون هیچی نداری مثل کارتن خواب زندگی میکنی اینش بده والا اگه مرد بودو این حرفارو نمیزد که ملالی نبود

من نمیدونم چرا همش دوس دارین چیزی به نامتون باشه  من الان نصف خونه رو شوهرم به نامم کرده به خد ...

ببین بالاخره آدم باید یه پشتوانه ای داشته باشه... این همه تو زندگی زحمت میکشیم یه سهمی نباید قائل بشن؟؟؟ البته من خودمم نصف خونه به ناممه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
روزی چند بار ذکر رو میخونی عزیزم

هر وقت یادم بیاد . ببین شوهر من از لجبازی خیلی بدش میاد ولی با این وجود خودش لجبازه، هر چند خودش به این مسئله اعتقادی نداره. ولی از وقتی میخونم حس میکنم دست از لجبازی کشیده و مهربونتر شده و گاها منت کشی هم میکنه. کاری که فقط قبل از ازدواج میکرد. هوامو هم بیشتر داره. قبلا مریض میشدم انگار نه انگار ولی الان ی تکونایی به خودش میده و ازم مراقبت میکنه

تجربه ی بیست سال زندگی مشترک برام این بوده که هیچ چیز به اندازه ی صحبت کردن زن وشوهر درباره مشکلات ومسائل و دلخوریهاشون تویک فضای آروم و بدون تنش تاثیرگذارنیست.

خدایا بی نهایت شکرت
اگه می خوای رابطه ات رو ترمیم کنی باید فراموش کردن رو یاد بگیری. گذشت نداشتن آتیش زیر خاکستر رابطه ا ...

عالی گفتی عزیزم سعی میکنم اینکارو کنم مطمئن هستم با محبت میتونم رابطمو درست کنم من از همین الان اینکارو میکنم من الان بزرگترین مسئولیتو دارم من یه مادرم باید به دور از تنش بزرگش کنم چون برای اومدنش به این دنیا من تصمیم گرفتم

بنظرم نوع صحبت کردنمون هم باید حل مسئله محور باشه مثلا دفعه بعد که گفت همسر همکارم دکترا داره بگو عز ...

بله منم قصدش رو دارم ولی مطمئنم اگه اقدام به کار یا ادامه تحصیل کنم چون روی بچه خیلی حساسه خودش دائم سرزنش میکنه که برای بچه وقت نمیذاری