2777
2789
عنوان

متاهلایی که بیش از ده سال از زندگیشون گذشته بیان راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 81 پست

من ازدواج نکردم

ولی طبق تجربه ام از دوستی میدونم بعد از چند سال یه سری ناراحتی پیش میاد که کم کم تو دل ادم انباشته میشه و بخاطر دلخوری حرفامون دیگ با نیش و کنایه همراه میشه و عشق بینمونو با اینکه هنوزم وجود داره اما فراموش میکنیم( فقط در نبود طرفمون متوجه اش میشیم)

به نظرم حتما به یک مشاور مراجعه کن یک مشاور خوب

بخاطر زندگیت و بچت❤

در مورد بچه هم بهش همسرت بگو همونطور که تو به بچه اهمیت میدی منم‌اهمیت میدم و این حاصل عشق هردوی ماست😊

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سیزده ساله ازدواج کردم 

اتفاقا بعداز ده سال انگار آدم وابسته تر میشه بیشتر همو میفهمه 

دیگه اون لجبازی ها و بهانه جویی های الکی تموم میشه 

من فکر میکنم این اتفاق ها بعداز تولد بچه تون افتاده 

چون منم تقریبا بعد از تولد پسرک چنین حسی داشتم 

به نظرم همسرت با این بهانه جویی ها میخواد اعتراضش نشون بده

خوشحال میشم پیجم 

مردا همشون سروته یه کرباسن یه بار نشد با بچه بازی کنه یا یه شب واسه بچه بیدار بمونه اونوقت سر اینکه بچه سرما خورده با من سرسنگین شدو چهار تا حرف بارم کردادعاشون گوش فلکو پر میکنه فقط جفت پوچن پسرم بابای خودمو بیشتر دوست داره

دلیل اینکه دوسش نداری اینه که خونه یا ماشینشو به نامت نزده یا اینکه اخلاقش هست؟

از اول من طلاهامو بهش دادم که سه دنگ خونرو به نامم بزنه ولی اینکارو نکرد واینکه هروقت بامن دعواش میشه میگه از خونه برو بیرون .من بهش میگم درسته من تو این سالها درآمدی نداشتم ولی تو خونه تو کار کردم عمرم زیبایی وجوونیمو گذاشتم به همین راحتی ...البته به زور از خونه بیرونم نمیکنه ولی در حد همین حرف خیلی آزار دهندس

از اول من طلاهامو بهش دادم که سه دنگ خونرو به نامم بزنه ولی اینکارو نکرد واینکه هروقت بامن دعواش میش ...

اکثر مردا چیزی به نام زن نمیزنن پس اینو کلا بیخیال شو 

خوشبحالتون که خونه زندگی دارید

به خدا خیلیا سالهاست اجاره نشینن

قدر نمیدونین 

بعدشم اینجور که معلومه مشکل خاصی ندارید فقط از هم دور شدید دووووور 

رابطتتون رو باید احیای قلبی بدید بهش

زوج درمانی راه حلی هست که من پیشنهاد میدم صمیمیت روابطتون کم شده باید خلأهای ارتباطی  پیدا بشه ...

بله درست میگید به نظرم گرمای هر خونه از محبت خانوم خونس ولی من ایکاش این مهارتو داشتم

والله من چندتا برداشت کردم از این حرفای شما

یک اینکه احتمال میدم افسردگی بعد زایمان گرفتی

نگرفته باشی هم خستگی جسمی و روحی پیدا کردی 

دوم اینکه چرا توقع داری هر چی خرید بزنه به نام شما

آفرین بهت که تشویقش کردی بره دکترا بخونه، آفرین بهت که از صفر شروع کردی ولی اینا دلیل نمیشه توقع داشته باشی هر چی خرید به اسم خودش نزنه، اگه به اسم شما بزنه لطفه ولی اگه نزنه هم نمیشه طلبکار شد

سوم اینکه همه زندگی‌ها همینجوریه دیگه، مگه صبر تا شب چقدر قربون صدقه هم میریم( من 13 سال از زندگیم میگذره) 

چهارم من حس میکنم زندگیت خوبه مشکل خاصی نداره یکم انگار دور شدید از هم، یه تایم های مخصوص برای خودتون بذارید، مثلا آخر هفته شب با هم فیلم ببینید

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

منم همسرم دکتری گرفت با چه سختی خودم معلم بودم بخاطر بچم خونه نشین شدم 

مدرک دلیل بر تفاوت و بالا و پایین بودن نیست این فکر ما آدم هاست متاسفانه همسرتون با رفتار و حرفاشون دارن شما رو دلسرد میکنن

فکر میکنم همسرتون حس حسادت قوی دارن

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏