2777
2789

سلام 

من بار اول هست ک تاپیک میزنم و اشنایی ندارم کسی رو ندارم ازش مشورت بگیرم  ۲۹سالمه چهار ماهه عروسی کردم با اقایی از شهر دیگ و الان ساکن همون شهرمو از خانوادم دور ...

دوران نامزدیو عقد ک میومدم شهرشون گاهی میدیدم ک بددهنی و اخلاقای بد داره حتی ب مادرشم توهین میکرد کلا بی ادب هستن مادرشونو خانوادشون هم دست کمی از خودش ندارن ادعای نمازو قرانشون میشه اما مذهبی نیستن ...

من چون شرایط خانوادم خاص هست و الان درگیر مسائل دیگ هستن نمیتونم برگردم و کلا نمیتونم هیچوقت طلاق بگیرم اما خیلی دلمو میشکنن هم خودش هم خانوادش تحقیرم میکنن خصصصوصا خودش اما بعد میاد میگ دوست دارمو اینا بعد عروسی حتی کتکمم زده ... خیلی بحث داریم در هفته چندین بار بحث میکنیم

میترسم از تنهاییم ... 

خانوادم حامی نیستن ...

من مهریه هم یک سکه زدم ک بقولی مهرم ب دل همسرم بشینه ...

من چکار کنم خیلی بلاها سرم اومده در این مدت یکساله ی از عقد تا الان نمیتونم همشو ب مادرم بگم چون بیمارن ...

هیچوقت فکر نمیکردم ازدواجم اینطور باشه من دلم ی پسر مومن و با خدا بود الان خیلی تحت فشارم ...

همش دعا میکنم یا امام زمان عج بیان یا زودتر بمیرم چون نمیتونم طلاق بگیرم....

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

با خونوادت حرف بزن 

خواهر داداش 

یا خودت بزن به بیخیالی

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

الهی عزیزم ایشالله مشکلت حل شه بحق امام زمان برای ماهم دعاکن،خیلی دعااحتیاجم منم مث توام کاش میمردم هرروز وهرشب افکارمنفی و بدنداشتم ک بخام بخاطر بچههام تحمل کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خونوادت حرف بزن  خواهر داداش  یا خودت بزن به بیخیالی

یکبار با مامانم دردودل کردم اما سطحی بهم گفت پاشو بیا اما میدونم مامانم راهنمای خوبی نیستن اخلاق همسرم خاصه ازش میترسم ابرو ریزی میکنه یهویی عجیب میشه من میترسم خیلی تروخدا دعام کنید ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

اون نماز و قرآن بخوره تو فرق سرشون،آخه چطوری میتونن دختر مردمو با هزارتا آرزو بیارن و غذاب و شکنجه بدن، واقعا با خوندن این تایپیک ها قلبم درد میگیره، بعضی از مردم از اسلام فقط خم و راست شدن و خوندن کلماتی عربی را یاد گرفتن، اگه یه نگاه به زندگی پیامبر بندازن کهچقدررئوف و مهربان بود و سرمشق زندگیشون بکنن از صدتا نماز و قرآن و... با ارزشتره، والله دلم میخواد ببینم خدا چطوری از اینا تقاص میگیره. اسی ببخش حالم بد شد. چون تایپک دیگه ای هم خوندم اونم رنج و درد بود، دلم بدرد اومد.، خدا کمکتون بکنه. 

الهی عزیزم ایشالله مشکلت حل شه بحق امام زمان برای ماهم دعاکن،خیلی دعااحتیاجم منم مث توام کاش میمردم ...

من بچه ندارم تازه عروسی کردم اما توی دنیایی از مه گرفتارو گیجم اصلا نمیدونم مثل مسخ شده ها شدم فقط گریه میکنم تنهایی 

چرا ما زنها گاهی ارزو میکنیم بمیریم ولی طلاق نگیریم چرا انقد طلاق سخت جلوه داده شده تو ذهن ما خانوما

من  نی سایت اشنایی ندارم ممکنه ی اشنا ک شماره تلفنمو داشته باشه اینجا منو بشناسه ؟! 

اگر نه بگم ک اگر کسی عضو دیگر خانوادش هم مطلقه باشه و کلی بابت اون مادرو پدرش بیماری گرفته باشن دیگ نمیتونه خودشم حتی ثانیه ای ب طلاق فک کنه ...

اون نماز و قرآن بخوره تو فرق سرشون،آخه چطوری میتونن دختر مردمو با هزارتا آرزو بیارن و غذاب و شکنجه ب ...

تروخدا حلال کنید دلم نمیخواست اینطوری ناراحتتون کنم اخه هیییچ کسیو ندارم واقعا...

نهاینجا کسی نمیتونه پیدات کنه

متشکرم التماس دعا

تروخدا حلال کنید دلم نمیخواست اینطوری ناراحتتون کنم اخه هیییچ کسیو ندارم واقعا...

این چه حرفیه، اینجاهستیم که باهم دردو دل کنیم، وقتی تایپیک همجنسای خودمو میخونم که درد میکشن و از همسر و خانواده شوهر رنج میبینن واقعا تا صبح نمیخوابم، خیلی ناراحت میشم و میگم دیگه انسانیت و غیرت و عشق و مهرو محبت تو مردم ما داره به انتها میرسه، آخه چرا یه مرد باید دس رو زنش بلند کنه، اون مادر بهش یاد نداده که باید با زن و همسر با ملایمت و نرمی رفتار کرد، یا عقده های خودشو کرده تو کله پسرش که دلش خنک بشه. اسی انشالله خدا کمکت کنه و بهت صبر بده. 

الهی خیلی سخته سر کار برو بهش محل نده

بقدری جسوره ک میگه رفتی سرکار چون از حق من زدی پس با من شریک میشی با این وضع مالی خوبی داره 

این چه حرفیه، اینجاهستیم که باهم دردو دل کنیم، وقتی تایپیک همجنسای خودمو میخونم که درد میکشن و از هم ...

مامانشون سعی دارن ک خیلی مسایل رو بی اهمیت و عادی جلوه بدن مثلا توهینای پسرشو میگن ک بعد عقد با تو اینطور شد قبلا اصلن بلد نبود .منم حرفای اینحد ناموسیو کثیف نمیدونستم هیچوقت