2777
2789
عنوان

زایمان تو بیمارستان خصوصی یا دولتی

609 بازدید | 17 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

من ۱۹بهمن تاریخ زایمانمه الان موندم بیمارستان خصوصی برم یا دولتی چون از چند نفر حتی ماما هم پرسیدم گفتن که بیمارستان خصوصی درسته خوبه ولی اگه خدای نکرده سره زایمان اتفاقی واسه بچه بیوفته پزشک اطفال ندارن آنکاله پزشکشون 

ولی بیمارستان دولتی آموزشی میگن درسته سره زایمان هی اینترن میاد معاینت میکنه رزیدنت میاد یا ماما میاد ولی پزشک اطفال اونجا هست اگه یوقت اتفاقی برا بچه بیوفته...یا حداقلش رزیدنت اطفال هست...

شوهرمم به عهده خودم گذاشته...

چیکار کنم بنظرتون...🥺

با تجربه ها بیان بگن...

راستی من از استان گلستانم...

بیمارستان خصوصی که بیمارستان فلسفی هستش بیمارستان دولتی هم صیادشیرازی

♡ خدایا شکرت ♡

شرمنده اسی جان 

میگم طلا تا دوهفته دیگه بالا میره یا پایین بنظرتون بخرم یا نه وایستم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

من شخصا پامو بيمارستان دولتي نميذارم هيچوقت 

خودمم خصوصي زايمان كردم پزشك اطفالم داشت

بازم خوودت ميدوني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قطعا خصوصی را انتخاب میکنم

اینایی هم که گفتی اصلا درست نیست

همه خصوصی هایی که من دیدم متخصص اطفال داشتن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

قطعا خصوصی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من حتی جنازمم دست دکترای دولتی نمیدم تو بارداری انقباض گرفتم چون بینارستانم دور بود وخصوصیم بود رفتم بینارستان دولتی پدرمو دراووردن بعد یک ساعت فقط گفتم مو ببرید دیگ بیمارستان خودمم زایمان کردم که همه چیم داشتن و کادرشم عااالی بود

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

حرف بی ربطی زدن بهت منکه دوتا زایمانم بیمارستان خصوصی بودم همه دکتری داشت هر ساعت یه دکتر دیگه میومد از یه نظر بچرو چکاب کامل میکرد اگه هزینشو داری اصلا نرو بیمارستان دولتی که ممکنه عوارضش تا اخر عمر باهات باشه دیدم که میگم

چه حرفه الکی و دروغی بهت گفتن!

سالهاست حداقل از هف سال پیش که بچه دارم و بارها شب و‌نصغ شب رفتم بیمارستان

تمام ببمارستانای خصوصی مقیم اطفال دارن! 👀👀

ضمن اینکه بلافاصله که بچه دنیا اومد توسط متخصص چک میشه و برگه آپگارش امضا میشه!

.

من جفت بچه هامو خصوصی زایمان کردم

بچمم مربض شدن زیاد بیمارستان رفتم

کرونام بستری شدم خصوصی یک ثانیه اکسیژن قطع نمیشد

رسیدگی..دارو..همه چی بهترینش چون بودجه دارن!!!چون دارن پول میگیرن..بهترینشو میارن تا پول بیشتری هم بگیرن.

..اما مادر خدابیامرزم دولنی بود هرشب بر اثر کمبود اکسیژن چندنفر فوت میکردن! مادر خودمم برای نبود امکانات و قطع شدن شلنگش اونجا سکته کرد!و بعدش فوت کرد!(خدا لعنت کنه دکترشو که مارو ترسوند گفت دارو توی خصوصی نیست ،نبرید خصوصی،بگذریم اندازه خصوصی از ما پول گرفتن)

واقعا قایل قیاس نیست با دولتی از نظر تجهیزات و امکانات!!

💕

چه حرفه الکی و دروغی بهت گفتن! سالهاست حداقل از هف سال پیش که بچه دارم و بارها شب و‌نصغ شب رفتم بیم ...

دوست عزیز این حرفا رو خوده یکی از کارکنای این بیمارستانا بهمون گفتن که پزشک اطفال اون لحظه نیس بعدا گفت میاد

♡ خدایا شکرت ♡