2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با 9500 پزشکی میگیرن 😐خاله من سال 91 با 3000 قبول نشد خدا رحم کنه با این پزشکای آینده

خیلی ظرفتارو بردن بالا رفیق خودم شش ساله داره کنکور میده پنج درصدم سهمیه داشت قبول نمیشد امسال دندون اورد

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

پایین میره مثل هلو عزیزم

حس میکنم مشکل روانی داری داری خودتو تخلیه میکنی 

کامنتات واقعا انرژی منفی داره

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

وای با 9500 پزشکی میگیرن 😐خاله من سال 91 با 3000 قبول نشد خدا رحم کنه با این پزشکای آینده

عزیزم شما هنوز فرق رتبه و تراز رو نمیدونی. یکم زود نیست برای اظهار نظر راجع به پزشکای اینده؟

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

گفتن پنج درصد نگفتم بیست پنج درصد

همین سهمیه 5 درصد رتبه 10 هزارو میکنه 2 هزار و 

بله قبولی پزشکی دولتی... 

درحالیکه بدون سهمیه با رتبه 10 هزار پرستاری تهرانم نمیاری چ برسه ب پزشکی 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
عزیزم شما هنوز فرق رتبه و تراز رو نمیدونی. یکم زود نیست برای اظهار نظر راجع به پزشکای اینده؟

نه عزیزم زود نیس🤍

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

ببین منبع اول آموزشی اگه سطح سوادت خوبه میتونی دومی رد بزنی ولی واس درصد خوب من حتی سه منبع زدم ولی ...

آجی قشنگم بهت تبریک میگم 

بنظرت من اوضاعم چطوره 

آزمون ماز شرکت میکنم 

آزمون دیروز اینجوری زدم: 

زیست ۵۸

شیمی۵۳

ریاضی ۴۳

فیزیک ۵۰

زمین ۶۶

رتبه کشوری م ۳۰۰۰ از ۱۲۶ هزار نفر 

رتبه منطقه دو ۱۵۰۰

اصلا راضی نیستم میشه چند تا راه بگی درصد آزمون آزمایشی هام بیشتر بشه🙏

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

اون ترازشه نه رتبش

خوشم میاد سوادشون ب این چیزا هم نمیرسه الکی فقط نظر میدن

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

حس میکنم مشکل روانی داری داری خودتو تخلیه میکنی کامنتات واقعا انرژی منفی داره

مشکل روانی اونی داره تا گفتم سهمیه پاچه گرفتن

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

خیلی مبارکه🥲من پایم ضعیفه ، هنوز هم دهم یازدهمو شروع نکردم، الان شروع کنم میرسم بنظرتون؟🫠 یجورایی ...

از هر وقت شروع کنی بهتر از شروع نکرده عزیزم 

کلا صفری ؟ یا نقطه قوت دارس؟