2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار شوهرم بهم کمک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 121 پست
کمکش در حد چایی درست کردنو جایجا کردن وسایل سنگینو خورده کاریه بعضی وقتام غذا میپزه حالمم بد باشه قر ...

بازم خوبه،از هیچی بهتره😀

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
من الان پریودم حالمم بده شهرم داره ظرفا رو میشوره ، گاهی کمک میکنه ولی الان مطمئنم گند زده به کابینت ...

اشکال نداره بزار بشوره😂

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بابای باحالی داری😂😂برعکس بابای من که تا حالا ظرف شستنش رو ندیدم😀

از جوونیش همین بود الان که پنجاه و خورده ای سالشه هم همینه. البته حساس بودنش به تمیزی یکم اذیت کننده است مخصوصا واسه خودش‌. خیلی زیاده حساسه. دوست داره همیشه خونه تمیز باشه البته خودش هم کارای تمیزیش رو انجام میده ولی من دلم نمیاد بزارم کار کنه. اگه بریم مسافرت هتل، با خودش پتو و بالش و زیر اندازش رو میبره میگه بدم میاد تمیز نیستن. حالا شسته و رفنه میارن😅😅

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

ولی میدونی چی جالبه من باید هر موقع لازمه براش کار بانکی انجام بدم حتی میخواد بره در پارکینگ رو نمیب ...

چه سختگیره😥شوهر من کمک نمیکنه حداقل توقع اینجور کاراهم نداره

هرکی یه اخلاقی داره گلم..‌ اشکال نداره ک کمکت نمیکنه تنش سلامت سایه ش بالاسرت 🙏🙏

زنده باشی عزیزم😘

از جوونیش همین بود الان که پنجاه و خورده ای سالشه هم همینه. البته حساس بودنش به تمیزی یکم اذیت کننده ...

مامانت چی میکشه از دستش😂؟آخه زیادی حساسه،اولین بابایی رو میشنوم که اینجوره😀بیشتر رفتارش شبیه ماماناس😄

پدرم همیشه ظرفا رو میشوره چون خیلی به ظرف شستن علاقه داره. هرشب بین من و خودش دعواست😅😅😅  ول ...

بیا ظرفای مارو ببرین بشورین ما همیشه دعوا داریم سر ظرف شستن😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
چه سختگیره😥شوهر من کمک نمیکنه حداقل توقع اینجور کاراهم نداره

چرا خیلی. خسته شدم. تا یه جا میشینم میگم حتما من تنبلم. قبلا که طبقه سوم بودم بچم هم یکساله دو ساله بود ازم جدا نمیشد. اونوقت می اومد دم در میگفت فلان چیز رو بیار پایین من باید سه طبقه رو بچه بغل میرفتم براش میبردم دوباره می اومدم بالا. ولی باز میگفت تو هیچ کازی واسه ادم نمیکنی

انگار این حرفارو من نوشتم چه جالب دقیقا عقایدشم مثل همسر شماست😁

من انقدر تعجب میکنم میبینم مردای دیگه دستشویی میشورن یا جارو میکشن خخخ

ماهی دو سه شبم شام سریع مثل املت اینادرست میکنه 

اخه املتای منو قبول نداره

مامانت چی میکشه از دستش😂؟آخه زیادی حساسه،اولین بابایی رو میشنوم که اینجوره😀بیشتر رفتارش شبیه مامان ...

نه هستن مردای وسواس

پدرم وسواس داره متاسفانه

مامانم عادت کرده بهش اما اوایل سخت بود واسش. خداروشکر خودش کارشو انجام میده نمیندازه گردن کسی. 

اگه ببینیش باور نمیکنی اصلا چون ظاهرش خیلی جدیه استاد دانشگاست😅😅😅

بیا ظرفای مارو ببرین بشورین ما همیشه دعوا داریم سر ظرف شستن😂

ادرس میفرستم بیارشون😄😄

من خودم خیلی دوست ظرف شستن رو همیشه پیشتازم تو این مورد. هر وقت نذری میشه انبوهی از ظرف جمع میشه همشونو میشورم البته خاله هامم همینن😅😅 اما من فرزترم اونا ۲ ساعت تا یه ظرف بشورن🥴🥴🥴😄🤦‍♀️🤦‍♀️

ادرس میفرستم بیارشون😄😄 من خودم خیلی دوست ظرف شستن رو همیشه پیشتازم تو این مورد. هر وقت نذری میشه ...

خیلی عجیبه متاسفانه من تنبلم تو کار کردن😁

خیلی عجیبه متاسفانه من تنبلم تو کار کردن😁

اگه باهاش عشق کنی تنبلیت میره. 

هرچیزی که با عشق باشه قشنگه. من وقتی ظرف میشورم به صدا آب فکر می کنم به کف صابون به خیسی دستم، بعد میرم تو فکر و تصور می کنم توی ویلا کنار دریام دارم ظرفای ناهارو میشورم😄😄 کلا همه چی رو به دید مثبت ببین 

اگه باهاش عشق کنی تنبلیت میره.  هرچیزی که با عشق باشه قشنگه. من وقتی ظرف میشورم به صدا آب فکر ...

واقعا دیدت مثبته

من فقط ب این فک میکنم کی تموم میشه راحت شم😂