2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار شوهرم بهم کمک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 121 پست
شوخی کردم عزیزم همسر منم کمک میکنه..ولی خب خرابکاریاشون در حدی نیست که کلا کمکشو رد کنم😊

متوجه شدم😅🌹

ولی ایشون در حد فاجعه خرابکاری میکنه

هفته ی پیش قرار بود کیک تولد خواهرم رو من درست کنم 

نگم برات چقدر زحمت کشیدم😭تا از یخچال گذاشتمش روی میز اومد تو آشپز خونه حواسش نبود خورد به میز کیک پخش شد روی زمین🤦‍♀️تا شب علاف شستشوی آشپزخونه شدیم به تولد نرسیدیم و .....

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیلی زیاد.کلا تمیز کاری خونه با همسرمه.جارو ..گردگیری

خوش به حالت چه شوهری😃،قدرشو بدون

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چون گندمیزنه ب همچی .میخاد جاروبرقی بکشه خیلی بدمیکشه ظرفارو بشوره جاشونو بلدنیس هرکدومو یجامیزاره ...

😆😄😄

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
به نظرم بهش کار نکرده تا خودش مشتاق کمک بشه.  بعد یه مقدار  از کارهای خونه بذار موقعی که ش ...

آره بیشتر جمعه ها که خونس کارا رو انجام میدم

چه حس خوبی  به ما هم منتقل شد  سعی کن هروقت کاری کرد ایراد نگیری که افت کمک آقایان همینه ...

درسته، آره واقعایه حس همدلی به آدم دست میده😊

اخی چه خوب؟ نه بابا من که مریض شدم افتادم خیلی حالم بده فکر کنم باز کروناست. دیروز که خیلی بی حال بو ...

خب شوهر منم کمک نمیکنه اصلا،خیلی کم پیش میاد تو خونه کاری انجام بده

فکر کردم گفتی کتکم زد

نه بابا،خدا نکنه😂

پدرم همیشه ظرفا رو میشوره چون خیلی به ظرف شستن علاقه داره. هرشب بین من و خودش دعواست😅😅😅 

ولی چون وسواس تمیزی داره خیلی تمیز میشوره مرتب و منظم. منم بهش رفتم خیلی خوشم میاد کار خونه کردن. فقط سر ظرف شستن هر شب یه ساعت بحث داریم مامانم فقط تماشامون میکنه میخنده😅😅😅

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

عزیزم  انقدر بااحساس گفتی منم ذوق کردم برات ❤️

قربونت😘😄

خب شوهر منم کمک نمیکنه اصلا،خیلی کم پیش میاد تو خونه کاری انجام بده

من منظورم کمک نبود ولی آدم مریض میشه خب دلش میخواد یه کم توجه ببینه. وگرنه کار خونه که اصلا براش یه جور بی اخترامیه انگار از مردونگیش کم میشه

چه خوب، فقط ایراد نگیر از کاراش که پشیمون نشه از کمک کردنش ... بله همسرم خیلی کمک میکنه. من سرما خور ...

چه خوب،قدرشو بدون😀

من منظورم کمک نبود ولی آدم مریض میشه خب دلش میخواد یه کم توجه ببینه. وگرنه کار خونه که اصلا براش یه ...

آره درسته،شوهر منم انگار کار خونه عارش میاد انجام بده

پدرم همیشه ظرفا رو میشوره چون خیلی به ظرف شستن علاقه داره. هرشب بین من و خودش دعواست😅😅😅  ول ...

چه بابای باحالی داری😂😂برعکس بابای من که تا حالا ظرف شستنش رو ندیدم😀

آره درسته،شوهر منم انگار کار خونه عارش میاد انجام بده

ولی میدونی چی جالبه من باید هر موقع لازمه براش کار بانکی انجام بدم حتی میخواد بره در پارکینگ رو نمیبنده من باید برم. تازه میبینه من هم کار خونه دارم هم مدرسه بچه هم کار تایپ باز میگه تو خیلی تنبلی. ببین زنهای مردم چکار میکنن. من همیشه فکر میکنم مگه زنهای دیگه چکار میکنن