2777
2789

اصلا توخونه عادت به کمک کردن نداره،مگه اینکه مهمون داشته باشیم پذیرایی کنه از مهمونا،یا یه چیزی تو خونه خراب بشه بعداز چند روز با غر غر درست کنه،وگرنه در حالت عادی دست به سیاه وسفید نمیزنه تو خونه،نظرشم اینه که من ازصبح تا عصر بیرون سرکارم میام خونه دیگه باید استراحت کنم،(البته تو کار خودش خیلی پرتلاشه)امشب داشتم کرفس خرد میکردم وتوحال خودم بودم یه دفعه گفت میخوای کمکت کنم؟منم از خدا خواسته گفتم آره بیا،دیگه آمد کمک کرد همه رو تند تند خرد کرد زود کارم تمام شد🤗

شوهرای شما چی؟

بهتون کمک میکنن؟؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂فقط کمک میکنه خوراکیام زودتر تموم شن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

شوهر من فقط جمعه ها خونس🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من مامانم سیاستش اینجوریه که بابامو میگیره به حرف کلی ازش کار میکشه منم خیلی قربانی شدم و یهو به خود ...

😂😂😂😂

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

آره طفلی خیلی سعی داره کمک کنه ولی ۹۹ درصد یه خرابکاری وحشتناک انجام میده🤦‍♀️اینقدر خسارت زده تا بلند میشه میگم‌جون هرکی دوست داری به چیزی دست نزن😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آخی چقدر ذوق کردی 🌸🌸

آره آخه کم پیش میاد کمک کنه بهم😄

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!