2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار شوهرم بهم کمک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 121 پست
کمک اره،ولی بعدش منجر به خرابکاریش میشه😑

چرا؟؟😀

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بهش کار نکرده تا خودش مشتاق کمک بشه.  بعد یه مقدار  از کارهای خونه بذار موقعی که شوهرتون خونه هست که ببینه چه قدر خونه کار داره  . ب خدا سخته کار خونه  تمامی تم نداره من الان مادرم فوت کرده کاراهای خونه گردن من افتاده منم خواهر ندارم والا بعضی وقتا خسته میشم بریدم دیگه 

اخی چه خوب؟ نه بابا من که مریض شدم افتادم خیلی حالم بده فکر کنم باز کروناست. دیروز که خیلی بی حال بودم یه اب لیمو برام نگرفت. همه ظرفا مونده بود. بهش گفتم سفره رو جمع کن گفت ای بابا من نمیتونم. خودم همه کارامو کردم. چقدر بده یه زن پشت نداشته باشع

کمک اره،ولی بعدش منجر به خرابکاریش میشه😑

مثل شوهر من😄😄😄

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

فکر کردم گفتی کتکم زد

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خب پس از این فرصت استفاده کن و مدام تعریف و تشکر تا بازم انجام بده بهش حق بده وقتی کارش سخته

اتفاقا همین کارو کردم،ولی فکر نمیکنم روش اثر داشته باشه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!