2777
2789

سلام.من خیلی تنبلم

۲۸ سالمه.روزی ۱۵ ساعت توی ساعتهای مختلف میخوابم

به خونه زندگی نمیرسم

اکثرا هم مریضم یا حال ندارم حوصله ندارم

فکرای مختلف نمیذاره از جام بلند شم

مرتب نیستم.به زندگیم نمیرسم

میدونم افسرده ام.ولی از بچگی تنبل بودم

طوری که الان خواهرزاده ها و برادرزاده هام که حدود ۱۸  ۱۹  و ۲۰ حتی ۲۲ سالشونه و مجرد هستن هم اینجورین.

البته یه کوچولو مادرمون هم سلیقه نداشت.شاید هم ارثی باشه نمیدونم.

ولی از وقتی دخترای ۱۹   ۲۰ ساله رو میبینم چقددددددر به زندگیهاشون میرسن و چقدر سلیقه دارن از خودم متنفر شدم

چرا نمیتونم کار کنم؟چرا دوس ندارم کارای خونه انجام بدم؟

دلم میخواست خیلی فعال باشم

مدام به خونه زندگی برسم،تلاش کنم ، به بچه هام رسیدگی کنم، ورزش کنم وزنم بیاد پایین ، برا خونمون سلیقه به خرج بدم خوشگلش کنم

غذاهای رژیمی و سالم درست کنم ، آبمیوه طبیعی درست کنم

ترشی خوشگل درست کنم ، کیک و شیرینی، غذاهای خوشمزه

چند وقت یه بار نذری آش رشته که ارزونه درست کنم ، دیگه چه کارهایی؟به بچه ها شعر و نقاشی یاد بدم.چیزای سالم براشون درست کنم مث میوه خشک ، لواشک  و ...

مربا درست کنم.

خلاصه که دلم میخواست خیلی خیلی خیلی خیلی فعال باشم

ولی اول از همه وقتی میبینم این کارا همه پول میخواد

بعد آخرش هم پیش خودم میگم خب مثلا این کارهارو بکنم که چی بشه؟

بعد پشیمون میشم و برمیگردم زیر پتو

ولی آخه چرا؟تا کِی باید اینجوری باشم خب؟نمیخوام اینجوری

میخوام یه امیدی انگیزه ای واسه فعال بودنم داشته باشم که از پتوم جدا شم و برم فعالیت کنم

شما راهی سراغ ندارید؟

به چه امیدی فعالیت کنم؟

همش میگم من که قراره آخر سر بمیرم . همش حس میکنم به زودی میشه ۴۰ یا ۵۰ سالم بعدم میمیرم چرا تلاش کنم؟وقتی آخرش هرچقدر تلاش میکنیم بازم تغییری حس نمیشه چرا انقدر زحمت بدیم به خودمون؟همون بگیریم بخوابیم بهتره.

شما اینطور نیستید؟

امید و انگیزتون واسه زندگی چیه؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

دقیقا هیچ انگیزه ای ندارم

برا همینه ک میخام بمیرم🙃

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی منم خیلی خواب رو دوس دارم 

انگیزم اینکه درس بخونم و معلم شم😎😂

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

عشقم💝

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  
چطوری اینقدرنوشتی😂😂😂😂 مگه بچه هم داری؟

بله دوتا

دست به تایپم خوبه

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

وای منم همینم بنظرم قرص مکمل ویتامین اینا بخور حالا من بچم اومده مجبورم پاشم ولی خونه زندگی اصلا نمیرسم بی سلیقه ام و خیلی بدم میاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

انگیزه ام بزرگ کردن و دیدن موفقیت پسرام هستش اینک یروزی به همه ثابت کنم من و همسرم ام میتونم ی زندگی عالی داشته باشیم 

سالنم راه بندازم و موفق بشم 

دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧    عضو ام از سال 95💫