2777
2789
عنوان

چه انگیزه ای واسه ادامه به زندگی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7033 بازدید | 99 پست
جدی؟داروهات چی هستن؟ منم چهارماه تحت درمان بودم اصلا داروهاشو دوس نداشتم سیتالوپرام.اس سیتالوپرام. ...

عزیزم چکاپ تیروئید بده حتما به دکتر بگو برات بنویسه تیروئید خیلی مهمه بگو برات چکاپ کلی بنویسه شاید ویتامین بدنت کمه

آهن بدنت کم باشه احساس کسالت و خستگی میکنی همینطور ویتامینD

یعنی چطور راه خودمو برم و از کسی تقلید نکنم؟

تو مگه میشه خونت بهم ریخته و چرک باشه بعد شوهرت چیزی نگه!؟

حتما غذایی درست میکنی یا خونه ی تمیز میکنی دیگه!...

مطمئنان اونجور که تو فضای مجازی میبینی که همه فعال و اکتیو و زندگی انچنانی و مرتب و شیک با میز انچنانی و رنگی رنگی هست و تو زندگیت اونجوری نیست و زیر پتو دراز کشیدی و حسرت میخوری 

نه خواهر من، نه عزیزدلم هممون زیر پتو دراز میکشیم و گوشی دستمونه و کمو بیش اینارو تو فضای مجازی میبینیم مثل تو یا پول نداریم یا حال این همه فعالیت و اکتیو بودنو نداریم😂

والا مامان من مربی آشپزی بود ما برنج و تن ماهی میخوردیم و سبزی تو فریزرو میداد به کسی پاک کنه ترشی ام خاله هام میدادن 😆

یه فکری به حال کم خونی و بی حالیت کن گلم 

منم مثل توام اما تنبلی نیست از کم خونی شدیده

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه زیادی خوشی دلت زده گلم

متوجه نشدم ؟؟؟؟

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
من انگیزه ام معلم شدن بود که خدا رو شکر رسیدم بهش ، بعدش عاشق شدم و اونم با مسائلی که داشتم کوتاه نی ...

اینکه گفتی دعوا هم باشه معلومه دعوا نمیکنید زندگیهایی هست که با دعوا از هم پاشیده

اینکه گفتی دعوا هم باشه معلومه دعوا نمیکنید زندگیهایی هست که با دعوا از هم پاشیده

نه اتفاقا دعوا هم داریم 

کدوم زن و شوهر هستن که دعوا نکنن یا بهتره بگم دو تا انسان با خلق و خوی و شخصیت متفاوت مگه میشه دعوا نکنن ؟ ولی دعوای ما لفظیه و یاد گرفتیم که با حرف زدن حلش کنیم ، منظورم از دعوا این بود که نازت و بکشن کیف میده 

وگرنه هیچ زندگی و هیچکسی بدون مشکل نیست فقط یاد گرفتم که سخت نگیرم  💖

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚