2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری و علائم سقط

595 بازدید | 19 پست

سلام خانما کسی هست تو بارداری لکه بینی مداوم داشته و به سلامت زایمان کرده؟

من دوازده هفته هستم و ۸روزه لکه بینی خفیف دارم و شیاف و آمپول اثری نداشته همون روز که شروع شد چون علائم بارداریمم مثل تهوع کم شده بودخیلی نگران بودم  دکتر سونو کرد گفت تا الان که مشکلی نیست و سالمه. نگرانم چون قبلا سقط داشتم چند روز دیگم نوبت دارم که دوباره کنترل کنه.

علائم سقط چیه؟

اینکه میگن سقط شد و تا چند روز نفهمیدیم یعنی چی؟

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

بله بله.سرچ بزنید خیلی از مامان های همینجا.

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

ان تی رفتید؟

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ها خونریزی دارن بچه سالمه ربطی نداره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من سر بچه اولم از هفته ششم تا پنج ماهگی لک میدیدم  ن قرص خوردم ن آمپول زدم لکم درحد ترشحات قه ...

علائم بارداریتونم کم میشد؟

مثلا تا هفته چند تهوع یا درد سینه ها رو داشتین؟

نه هنوز  اوایل بهمن باید برم

نگران نباشید.از هفته ی ۱۱ به بعد تقریبا درصد زیادی از مادران باردار از تهوع رها میشوند.روزهای سبک شدن شماست لذت ببرید.بنده هم اوایل بهمن ان تی دارم. 

نگران نباشید.از هفته ی ۱۱ به بعد تقریبا درصد زیادی از مادران باردار از تهوع رها میشوند.روزهای سبک شد ...

ایشالله به سلامتی عزیزم خدا کمک کنه به سلامتی طی کنیم

بنده یک هفته هست که هیچ علامت بارداری ای ندارم🥰

تجربه ی سوم بارداریم هست.

ایشالله به سلامتی عزیزم خدا کمک کنه به سلامتی طی کنیم

ان شاءالله عزیزم🥰 به چیزهای خوب فکر کنید.

بنده یک هفته هست که هیچ علامت بارداری ای ندارم🥰 تجربه ی سوم بارداریم هست.

منم مثل قبل بارداریم شدم انگار نه انگار

نه ضعف و ویار نه تهوع نه درد سینه ها که خیلی اذیت میشدم هیچی هیچی به خاطر همین ترسیدم چرا یه دفعه اینجوری شدم

علائم بارداریتونم کم میشد؟ مثلا تا هفته چند تهوع یا درد سینه ها رو داشتین؟

من تا ده هفته علائم داشتم عزیز 

تا ۱۴ حالت تهوع بودش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️