2777
2789

از بس اینجا گفتم لایک لطفا یه روز رفتم مغازه ارایشی خواستم بگم این لاک  چنده گفتم ببخشید این لایک چنده😂😂😐

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

با قطار رفته بودیم تهران تو راه واسه نماز وایسادن برف شدیدی زده بود دوستم با جیغ گفت وای برف تا پاشو گذاشت از قطار پایین دو تا پاش رفتن تو هوا و با پشت محکم خورد زمین. دست و پاشو گرفتیم بردیمش تو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز وقتی بر میگشتم خونه خوردم زمین 

داشتم زیر بارون قدم میزدم هندز فری تو گوشم اما حواسم نبود و کفشامم تخته   یه لحظه رفتم و همه چی تو چند ثانیه اتفاق افتاد همون جور که تو هوا بودم گوشیم هم تو هوا بود من خوردم زمین گوشی خورد تو صورتم زد رو دندونم و مهم تر این بود شک شده بودمو وسط خیابون دراز کش   و همین جور بارون میخورد تو صورتم که پا شدم و خودمو زدم به اون راهو حرکت کردم 

..........

بابام از یه ارتفاعی افتاد همه دورش جمع شدن بعد خانمه اومد گفت سریع ببرین عکس بگیرین از سرش که چیزی نشده باشه 

من خنگ سریع گوشیمو در اوردم چرتو چرت عکس از سر بابام میگرفتم😐🔪

زنداداشم تو اون هول و گریه خندش گرفت😐😂

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
خب خندش به اینه که بگی چی نوشته بودی😂 بگو دیگه

نوشته بودم حالا ساعت بعدی که فلان معلم میاد چی بپوشم اون خانومم بهم گفت حالا وقتی بهش گفتم بهت میگه چی بپوشی آب شدم جلو هم کلاسیام😑😑😑😂😂😂