از بس اینجا گفتم لایک لطفا یه روز رفتم مغازه ارایشی خواستم بگم این لاک چنده گفتم ببخشید این لایک چنده😂😂😐
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
با قطار رفته بودیم تهران تو راه واسه نماز وایسادن برف شدیدی زده بود دوستم با جیغ گفت وای برف تا پاشو گذاشت از قطار پایین دو تا پاش رفتن تو هوا و با پشت محکم خورد زمین. دست و پاشو گرفتیم بردیمش تو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داشتم زیر بارون قدم میزدم هندز فری تو گوشم اما حواسم نبود و کفشامم تخته یه لحظه رفتم و همه چی تو چند ثانیه اتفاق افتاد همون جور که تو هوا بودم گوشیم هم تو هوا بود من خوردم زمین گوشی خورد تو صورتم زد رو دندونم و مهم تر این بود شک شده بودمو وسط خیابون دراز کش و همین جور بارون میخورد تو صورتم که پا شدم و خودمو زدم به اون راهو حرکت کردم