2777
2789
عنوان

بیمارستان اقبال تهران

193 بازدید | 6 پست

بنظرتون واسه سزارین چطوره؟ کسی اونجا زایمان کرده؟

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من دوتا طبیعی اونجا اوردم عالی بود. سزارینیام خیلی تعریف میکردن . رسیدگیشون عالیه خدایی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من دوتا طبیعی اونجا اوردم عالی بود. سزارینیام خیلی تعریف میکردن . رسیدگیشون عالیه خدایی

اخلاق و رسیدگی پرستاراشون پس خوب بود؟ محیطش تمیز بود؟ هزینه اتاق خصوصیش رو میدونین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق و رسیدگی پرستاراشون پس خوب بود؟ محیطش تمیز بود؟ هزینه اتاق خصوصیش رو میدونین؟

اره خدایی خیلی خوب بودن . اره تمیزن . اتاق خصوصی ۱ تومنه . ۴۰ روز پیش زایمان کردم اونجا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره خدایی خیلی خوب بودن . اره تمیزن . اتاق خصوصی ۱ تومنه . ۴۰ روز پیش زایمان کردم اونجا

بسلامتی عزیزم ... ممنونم از جوابت❣

دخترخاله ی من جفت بچه هاش رو اونجا به دنیا آورد 

خیلی راضی بود

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
بسلامتی عزیزم ... ممنونم از جوابت❣

خواهش میکنم گلم