بچه ها جون سلام. ازتون یه سوالی داشتم. من مامانم علاوه بر افسردگی،وسواس نجس و پاکی شدید داره به طوری که هر وقت میخواد لباس ها شسته شده رو از لباسشویی دربیاره پهن کنه میره حموم تازه لباس ها رو نمیریزه تو لگن پهن کنه میگه به دلم نمیشینه و تک تک میبره پهن میکنه میاد دوباره دست هاشو حدود ۱۰ دقیقه آب میکشه.وقتی هم میره حموم دیگه حالا حالا بیرون نمیاد صد بار در حموم،شیر حموم و... رو میشوره. به خاطر این موضوع نمیتونه زیاد لباس بشوره و شاید باورتون نشه ما الان به اندازه یک اتاق پر رخت کثیف داریم همه رو کرده تو کیسه های بزرگ بزرگ و تو کل خونه گذاشته:زیر تخت خواب،بالکن،آشپزخونه،کمد ها و...نه خودش میشوره نه میزاره بدیم خشکشویی میگه لباسشویی شون پاک نیست .سر این موضوع همش تو خونه مون دعوا داره با بابام. چون تقریبا هر چی میخریم یکی دوبار که میپوشیم میندازه تو رخت چرک ها و دیگه نمیشوره. نمی تونم دردمو برم به آشنا بزنم گفتم از شما دوستای مجازیم کمک بگیرم. شما جای ماها بودید چیکار میکردید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام تنها راه حلش روانپزشک با خوردن دارو مطمئن باش خوب میشه.دیدن که میگم مادر منم لباسا رو میریخت لباسشویی باز از لباسشویی درنی آورد میرفت یه بار هم خودش میشست.و آبجیم هم همینطور وسواس فکری گرفته بود با مصرف ۱ یال دارو الان خداروهزار مرتبه شکر خوب خوبن....اینجور آدما رو سرزنش نکنین دست خودشون نیس
مادرت دچار سردی طبع شدید شده..حتما حتما حتما ببریدش دکتر طب سنتی بهش دمنوش و روغن های طبع گرم و.. میده به مرور درست میشه..حتما باید پیاده روی کنه..پیاده روی استارت رفع مشکلش هست..
تو خودت وقتی مادرت نیست لباسارو بنداز تو ماشین بشور و بپوش..