2777
2789
عنوان

با این شوهر قاطی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 56 پست

این میگم ولی نیااین بریزین سرم

خداا میفرمااید هرموقع شوهر خواست حتی موقعی ک داری نمازتو میخونی نمازتو ترک کن کار اونو راه بنداز.....اسی به نظر من باید راهش مینداختی هرچند حالت خوب نبوده....مخالفی ریپلای نکنید اعصاب ندارم

عزیزم زن عروسک و برده جنسی نیست اگه هر زمان ارادع کنیم بدون توجه ب شرایط طرف مقابل پس خلق و خوی انسا ...

آفرین! خودت جواب خودتو دادی!

طرفین باید همو درک کنند.

مگه زندگی مشترک نیست؟

خب حتما خیلی نیاز داشته که با وجود گلو درد ایشون، دوبار اومده گفته. اونم موقع نماز صبح.

چی میشه یه ذره مهربون تر باشه یه کم با شوهرش همراهی کنه؟ چون احتمالا  الان خودش لذتی نمیبره، باید به نیاز همسرش بی توجه باشه؟

یکی از دلایلی که آدم ازدواج میکنه، نیاز جنسیه. نمیدونی بدون.

من خودم که اگر نیاز داشته باشم برطرف نشه، خییییییلی به هم میریزم. کلا از همه کارامم میمونم. مرد که دیگه نیازش شدید تره همه مون میدونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زن عروسک و برده جنسی نیست اگه هر زمان ارادع کنیم بدون توجه ب شرایط طرف مقابل پس خلق و خوی انسا ...

به کیی اینارو میگی خدایی 😐ببخشیدا ولی اینجور ادمایی که شما روشون الان ریپ زدی افکارو عقیدشونه صدتای شما هم ک درست فکر میکنن جمع شن نمیتونن درستشون کنن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
من بودم باکله میرفتم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
آفرین! خودت جواب خودتو دادی! طرفین باید همو درک کنند. مگه زندگی مشترک نیست؟ خب حتما خیلی نیاز ...

اول ی نفس بکش عزیزم انقدر استرس و حرص برات خوب نیست پوستت خراب میشه میدونم دنبال جلب توجهی ولی من وقتش رو ندارم باعیییی😂💔

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚