2777
2789
عنوان

تصمیم برای بچه دوم

179 بازدید | 9 پست

من ۳۸ سالمه و همسرم ۴۱سالشه و یه پسر ۷ساله دارم.از نظر اقتصادی در وضعیت کاملا ایده ال روبه بالا هستیم.شرایط شغلی من استرس زاست.و این منو برای بچه دوم مردد میکنه.همسرم نظری در این رابطه نداره و میگه بچه واسه چی مونه یدونشو داریم که .ولی اگرم بیارم برخورد ناجوری با این موضوع نمیکنه.و اما...پسرم...کلا و خیلی بدجور مخالفه.حتی میگه اگه هیکلت بدشه بعنوان مامانم ازت بدم میاد.حالا واقعا باتوجه به اینکه سنم داره میره بالا نمیدونم جیکار کنم؟کسی بوده. که شرایط مشابه منو داشته باشه

منم مرددم.سی و پنجم‌و‌پسرم شش سالس. ولی چرا به پسرتون انقد روو دادین در مورد هیکلتون از الان نظر میده و‌میترسه باعث خجالتش بشین

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

منم ۳۴ سالمه

شاغل هستم

فقط یه پسر۳ ساله دارم

همسرم هم نظری نداره

ولی خودم توان و انرژی یه بچه دیگه رو ندارم

با وجود اینکه پسرم خیلی تنهاست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هم سن شما و پسرم همسن پسرتون  و عجیب درمانده ام

دقیقا میترسم پشیمون بشم چه از اوردن چه از نیاوردنش

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

منم۲۷سالمه و شوهرم۳۶ یه پسر۷ساله دارم و چندماهه دراقدامم واسه دومی پسرم خیلیییی دوس داره خواهریابردار داشته باشه دعاکنید زودی باردارشم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

به نظرم بیار حتما 

پشیمون نمیشی 

یکی از مهم ترین دلایلش هم ، اتفاقاً مخالفت و‌مدل نظر دادن بچه اولتون هست 

این نشون میده که اگر واقعاً میخواین در حقش لطف کنید 

و هدیه بزرگی بهش بدین 

یک خواهر یا بردار هست که شخصیتش رو تکمیل کنه .

منم ۳۷ هستم و تصمیم به بچه سوم گرفتم ، چون دوتای اولی همو داشتند و طعمش چشیده بودن و بازم میخواستند خواهر یا برادر داشته باشند .

منم شاغلم و‌میدونم که سختی داره 

ولی می ارزه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.