2777
2789

داشتم برنامه مورد علاقمو میدیدم اونم داشت با صدای بلند با گوشیش حرف میزد هرچی گفتم برو تو اتاق صحبت کن نرفت.بعد که قطع کرد بحثمون شد تی وی رو خاموش کرد گفت حق نداری روشن کنی منم فحش دادم اونم فحش داد همینجور که بحثو فحش کشی بود رفتم تو آشپزخونه چای بریزم اومد پشت سرم محکم زد رو سرم منم برگشتم چای داخل 🫖🫖قوری جوش جوش🔥🔥 رو پرت کردم سمتش بدجور سوخت🔥🔥 با همون حال یکی دوبار دیگه حمله ور شد گفت حیف بچه داره نگاه میکنه وگرنه ......منم گفتم بزن بخدای احدو واحد شکایت میکنم پدرتو درمیارم. الان اون بدجور سوخت و منم بدجور جیگرم خنک شد آی خنک شد 👌🤸🤸دستم درد نکنه 🙏دمم گرم👍 تقاص تمام کتکای این چندسالو ازش گرفتم.💪💪 حیف که فقط دخترم شاهد این صحنه ها بود😔 ولی اشکال نداره ارزششو داشت 

با دخترم اومدیم تو اتاق یه کم گریه کرد ارومشم کردم.اونم تو هال از شدت سوزش داره ضجه میزنه الانم دخترمو صدا زد گفت بیا بابا بیا برام یخ بذار. 

مرتیکه عوضی منم یه بار خواستم برنامه مورد علاقمو ببینم 

تو دعوا گفت نشنیدم گفتی برو تو اتاق نمیدونم راست میگه یا نه اخه داشت با اون کسی که پشت خط بود بحث میکرد

حالا گیریم راست میگه باید سریع شروع کنه به بحثو زورشو به رخ کشیدن تی وی خاموش کردن کتک ....

حقش بود شماهام کوتاه نیایید تو دعوا با شوهر زد بزنید داد زد جار بزنید تا ادب بشه 

البته ادم اگه عاقل باشه نذاره کار به اینجاها بکشه که عالیه ولی وقتی پیش اومد دیگه کوتاه نیایید تا بفهمن ضعیف کشی نکنن

اره دخترتو بااینکارا روانی کنین ارزششو داره حداقل دلتون خنک میشه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا باورم نشد🙄

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

میریختی یه جای دیگه اش،قشنگ بسوزه😂😂

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

توصیه های کاملا غلطی داری میکنی

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

ایول سیاست 

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂

وآلله من برای دشمنم این جور نمیخوام، چه برسه به بابای بچه هام. آخه نگو دلت خنک شد، اون اشتباه کرده دس رو شما بلند کرده ولی شماهم اینطور نگی بهتره.  

اصلا هم توصیه و پند خوبی نکردی، مگه زندگی میدون جنگه یا قانون جنگله که بجای صحبت کردن همدیگرو بزنیم. 

بجای این نصیحتها برو به شوهرت برس، بخدا چه دلی داری؟؟؟!! 

همینا رو به شوهرت گفتی که خوب کردم و فلان... ،😏 یا فقط پیش ما داری میگی😂

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید