داشتم برنامه مورد علاقمو میدیدم اونم داشت با صدای بلند با گوشیش حرف میزد هرچی گفتم برو تو اتاق صحبت کن نرفت.بعد که قطع کرد بحثمون شد تی وی رو خاموش کرد گفت حق نداری روشن کنی منم فحش دادم اونم فحش داد همینجور که بحثو فحش کشی بود رفتم تو آشپزخونه چای بریزم اومد پشت سرم محکم زد رو سرم منم برگشتم چای داخل 🫖🫖قوری جوش جوش🔥🔥 رو پرت کردم سمتش بدجور سوخت🔥🔥 با همون حال یکی دوبار دیگه حمله ور شد گفت حیف بچه داره نگاه میکنه وگرنه ......منم گفتم بزن بخدای احدو واحد شکایت میکنم پدرتو درمیارم. الان اون بدجور سوخت و منم بدجور جیگرم خنک شد آی خنک شد 👌🤸🤸دستم درد نکنه 🙏دمم گرم👍 تقاص تمام کتکای این چندسالو ازش گرفتم.💪💪 حیف که فقط دخترم شاهد این صحنه ها بود😔 ولی اشکال نداره ارزششو داشت
با دخترم اومدیم تو اتاق یه کم گریه کرد ارومشم کردم.اونم تو هال از شدت سوزش داره ضجه میزنه الانم دخترمو صدا زد گفت بیا بابا بیا برام یخ بذار.
مرتیکه عوضی منم یه بار خواستم برنامه مورد علاقمو ببینم
تو دعوا گفت نشنیدم گفتی برو تو اتاق نمیدونم راست میگه یا نه اخه داشت با اون کسی که پشت خط بود بحث میکرد
حالا گیریم راست میگه باید سریع شروع کنه به بحثو زورشو به رخ کشیدن تی وی خاموش کردن کتک ....
حقش بود شماهام کوتاه نیایید تو دعوا با شوهر زد بزنید داد زد جار بزنید تا ادب بشه
البته ادم اگه عاقل باشه نذاره کار به اینجاها بکشه که عالیه ولی وقتی پیش اومد دیگه کوتاه نیایید تا بفهمن ضعیف کشی نکنن