2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه 6 رنگهای همپایه دکلرت باید بزنی از 5 تا 7  من بهت دودی خاکستری یا یاسی رو پیشنهاد میدم چو ...

۷ دودی خوبه؟

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  
سلام عزیزم تاپیکتانو خوندم ک گفته بودین قند بارداری داری چیشد؟؟؟ من الان هفته ۶ام فهميدم قندم ۱۰۴& ...

سلام گلم خود دکترت چی گفته؟

نترس گلم استرس بدتره برات

من رژیم غذایی مو رعایت میکردم وزنمم خیلی مناسب موند خداروشکر فقط ۸ کیلو در کل بارداری اضافه کردم

من قرص متفورمین دکترم تجویز کرد

اگه خیلی بالا باشه قندت انسولین ممکنه بهت بده

ولی شما هفته ۶ ای تازه اگه رژیمتو رعایت کنی میتونی کنترلش کنی نگران نباش

من رفتم مرکز بهداشت مشاور تغذیه برام رژیم نوشت که چی بخورم چی نخورم

سلام گلم خود دکترت چی گفته؟ نترس گلم استرس بدتره برات من رژیم غذایی مو رعایت میکردم وزنمم خیلی منا ...

دکترم گفت ک باید ازمایش کامل قند بدم بعد نظر بده 

از همبن الان میخام رژیممو شروع کنم چکار کنم ک کنترل شه؟

دکترم گفت ک باید ازمایش کامل قند بدم بعد نظر بده  از همبن الان میخام رژیممو شروع کنم چکار کنم ...

صبحانه پنیر و گردو و تخم مرغ میتونی بخوری شکر و قند مصرف نکن

دکترم به من گفت روزی ۴ تا میوه بخورم

خرما و شکلات و بستنی و شیرینی ممنوعه

برنج و ماکارونی هم بده ولی من برنج رو نمیتونستم نخورم

دکترم بهم گفت بهترین چیز برای قند اینه که بعد ناهار و شام ۱۰ دقیقه پیاده روی دلشته باشم همون تو اتاق یکم راه برو

دکترم گفت ک باید ازمایش کامل قند بدم بعد نظر بده  از همبن الان میخام رژیممو شروع کنم چکار کنم ...

راستی آبمیوه هم بده حتی طبیعی!

خود میوه رو بخور