2777
2789

علاقم ب نامزدم کلا از دست دادم دیگ دوستش ندارم دلم میخاد ازش جدابشم اما ولم نمیکنه دلم نمیاد بهش بگم دیگ دوستت ندارم تنها میشه کسی رو نداره منم اصلا دیگ دوستش ندارم چون اصلا خصوصیاتش و علاقه هامون بهم نمیخوره باهاش خوشبخت نیستم غم دارم نمیتونم کنارش احساس خوشبختی کنم دوست دارم جدابشم چیکار کنم ای خدا چرا انقد ماباید عذاب بکشیم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی مثل من داره خودشو میکشه با اونی میخواد نامزد کنه یکی هم مثل تو میخواد جدا شده خدا همه مون رو آر ...

دوس داشتن دست خود ادم نیست دلم سرد شده اصلا دوستش ندارم 

اخه اون خیلی اصرار و درخواست میکنه نمیشه لامصب نمیشه کاش ازم بدش بیاد چ کار کنم ک خودش بگه بیا جداشی ...

اول باید ب خودت فکر کنی 

زندگی توعه ی نگاه ب بقیه تایپیکا بنداز....میخوای وقتی رفتی سرزندگیت و ن راه پس داشتی ن راه پیش بیای اینجا بگی چیکار کنم الان تا راحتتره اگر ب جدایی فکر میکنی عملیش کن تا بعدا پشیمون نشی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

درکت میکنم منو شوهرمم تازگیا خیلی ازهم دورشدیم دیگ همدیگرو دوس نداریم شوهرم هنوز درگیر همسر سابقشه ومن اینوپذیرفتم ولی زندگی باهاشو نمیتونم تحمل کنم از ی طرفم باردارم ودلم برا بچم میسوزه نمیتونم ازش بگذرم😔

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

اول خودت و دوست داشته باش

و بدون اگه بمونی هم نمیتونی خوشبختش کنی چون دلت باهاش نیست پس ولش کن یه مدت نهایتش میره تو خودش و ناراحت میشه بهتره تا این که یه عمر کنار کسی باشه که دوسش نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
درکت میکنم منو شوهرمم تازگیا خیلی ازهم دورشدیم دیگ همدیگرو دوس نداریم شوهرم هنوز درگیر همسر سابقشه و ...

وای خدای من چقد بد .  نزار بیشتر از این ازش دور بشی اگه واقعا شوهرتو با بچه تو شکمتو دوست داری

درکت میکنم منو شوهرمم تازگیا خیلی ازهم دورشدیم دیگ همدیگرو دوس نداریم شوهرم هنوز درگیر همسر سابقشه و ...

خب وقتی درگیر چرا با شما ازدواج کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نمیدونم چیکار کنم 😔

کار درست رو ب خودت فکر کن با عقلت برو جلو

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
وای خدای من چقد بد .  نزار بیشتر از این ازش دور بشی اگه واقعا شوهرتو با بچه تو شکمتو دوست داری

شوهرمو ن چون خسته شدم از بس بهش گفتم بهم محبت کن ولی بچمو دوس دارم😔هرچقد تلاش میکنم زندگیم درس بشه نمیشه

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍