2777
2789
عنوان

چجوری پول بگیرم

174 بازدید | 26 پست

سلام خانما 

اگر بخوام از پدر و مادری که خیلی خسیسن 

پول بگیرم 

باید چیکار کنم ؟ که دلی راضی باشن ؟ 

دلم نمیاد با اصرار پول بگیرم و اوناام ناراضی باشن .

آخه پول دارن و نمیدن ،اگر نداشتن نمیخواستم

تو تاپیک قبلی گفتم که تا الان به کم راضی بودم اما دیگه بسه خسته شدم .مقایسه درست نیست  خانواده ها و دخترای فامیل و آشنامون  رو میبینم که انواع و اقسام خرج بهترین گوشی ، کراتین مو و رنگ مو و کاشت ناخن و جراحی زیبایی و لیزر دختراشونو میدن حسودیم میشه 

حالا من پول اینا رو نمیخوام‌

حداقل لباس خوب داشته باشم 😓 

باورتون نمیشه ولی ماهی یکبار هم از خونه بیرون نمیرم چون لباس هام قدیمی و زشت و کهنه

بعضیاشونم دست دوم لباس خواهرامه که بم میدن😞

افسردگی گرفتم میخوام برم ورزش و کلاس 

حداقل روحیه ام عوض شه 

ولی حتی یه کتونی ندارم ،یه کفش پاره پوره دارم .روم نمیشه بپوشمش 

میشه راهکار بدین 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی یه چایی بریزی بشینی باهاشون خواهرت نباشه ها 

بگو یه چیزی منو خیلی داره اذیت میکنه میشه راجع بهش صحبت کنیم؟

بعدش بگو که برای تقویت روحیت میخوای بری کلاس ولی لباسا و کفشات خیلی قدیمی شدن و این داره ناراحتت میکنه

اگه واقعا اینارو با لحن خوبی بگی و باز قبول نکنن 

برو فکر کن 

با همین لباسا اصلا

جراتتو جمع کن

برو کار کن

کار خوب پیدا کن 

میتونی یه چایی بریزی بشینی باهاشون خواهرت نباشه ها  بگو یه چیزی منو خیلی داره اذیت میکنه میشه ...

دانشجو ام اجازه نمیدن کار کنم . میگن درست تموم شد توی حوزه ی درسی خودت کار کن.

درسمم تموم شه همه جا برای کار سابقه کاری لازمه ، باید رایگان کار کنم 

نمیتونی خودت بری سرکار ؟ کار در منزلی چیزی؟

انجام دادم 

بعد امتحانام میرم دنبال ادمین پیج یا فریلنسری 

کار در منزل انجام میدادم سخت بود وحشتناک چشمام اذیت میشد حقوق خیییییلی کم

اخه پولدارن و نمیدن 😓 

کار عار نیس حتی شده ظرف شویی توی رستوران حتی شده منشی و خیلی کارای دیگه بکن تا ب خودت برسی الان نکنی جونیت رفت عمرت رفت میخای بپوشی؟!!خودت ب فکر خودت باش...ولی حتما اروم حرف بزن و قبلش باخودت یه دودوتا چارتا کن که وسط حرفات گریت نگیره(چون خودم اینطوریم)مصمم باش..کارم میتونی از توی کاریابی های شهر شیپور دیوار ای استخدام ایران استخدام پیدا کنی 

❄️🌬
تاحالا بهشون گفتی نداری؟ب زبون اوردی؟؟کفشتو دیدن؟؟بگو کفشم پاره شده امروز بریم برام کفش بگیر...تو جم ...

بشون میگم 

حتما باید گریه کنم تا یه جیزی بخرن 

دلم میخواد راضی باشن نه با گریه من و ناراحتی خودشون

انجام دادم  بعد امتحانام میرم دنبال ادمین پیج یا فریلنسری  کار در منزل انجام میدادم سخت ...

اصلا پولاتو خرج نکن جمع کن یه دفعه برو خرید کن که همه لباسات نو باشه..بعد کل شهرو بگرد سعی کن از حراجی ها خرید کنی چون بعضی موقع چیزای خوشگلی هم اون  لاب لا پیدا میشه

❄️🌬
کار عار نیس حتی شده ظرف شویی توی رستوران حتی شده منشی و خیلی کارای دیگه بکن تا ب خودت برسی الان نکنی ...

معلمی نزاشتن برم . کار در رستوران براشون که هیچی 

خودم هر کاری باشه میرم فرقی نداره ولی اجازه نمیدن خب 😞 

اجازه نمیدن برم سره کار

بگو وقتی نیازای اصلیمو نمیتونید محیا کنید من مجبورم برم کار کنم..بگو فلان جا منشی میخاد فلان رستوران کارگر میخاد اینطوری بگی ب رگشون برمیخوره حتما...چند سالته؟؟

❄️🌬