2777
2789

سلام 

من یک ماه بهم زدم یعنی رابطم تموم شده حالم خوب نیست دیشب تا صبح کلی گریه کردم

نمی دونم باید چکار کنم حالم خیلی بده 

همون روز های اولی که از هم جدا شدیم من دوهفته تو بیمارستان بستری بودم 

حالا برین تاپیک های قبلیم رو به خونید متوجه می شید که دلایل جدایمون چی بوده 

😔😪🥺😭😣😞😓😩😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که روحیت حساسه کلا نباید ندیده و ندونسته وارد این رابطه ها بشی ، بعدم ته هیچی کدوم. از این رابطه ها خوب نبوده پس الکی وقتت رو تلف کردی 

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

ب این فک کن ک فامیل شوهر نداری خود ب خود حالت خوب میشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

یعنی چی ادم تورابطه ایقدخودشواذیت بکنه؟🙄رابطه ای ک میدونی ی روزشروعشده ی روزم اتمام حالا منطقی ت شده رفته یابرعکس.خودتو ناراحت نکن ..بچسب بشادبودن رابطه ها همشون تهش جداشدنه وسلام ..هیچ تعهدی توش نیس👌👌👌👌همه درحد حرفن چ پسر چ دختر

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 

چراوقتی میدونید رابطه هاتهشون جداییست وافسردگی واعصاب خوردی وبی حوصله گی و هزار درد دگه

چرا میرید تورابطه☹☹☹☹؟؟؟؟؟؟چراا واقعن 

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
بیخیال عزیزم هرچی که شده ارزش نداشته اگ قدر تورو میدونست هرشرایطیم که پیش میومد میموند پس دلیلی ندار ...

اونم عاشقم بود خیلی دوستم داشت 

نمی دیگه فقط اینو می دونم که حالم خیلی بده 😔🥺😭

ب این فک کن ک فامیل شوهر نداری خود ب خود حالت خوب میشه

آره 

اگه باهش ازدواج می کردم یا اون باید میومد شهرمن یا من می رفتم شهر اون چون از دوتا شهر مختلف بودیم اگه اون میومد شهر من در اون صورت هم خانواده شوهر نداشتم