2777
2789
عنوان

کوچولوی ۵۰ ذوزه ام کل روز رو تا نصف شب بیدار بود ...

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق بچه هام 😍 دست خودمم نیس  همش مبگم برم سرزندگیم بچه داشته باشم بابد خودمو کنترل کنم سیا ...

اتفاقا منم همینطورم ولی واسه بچه های بقیه می‌خوام کارشون بگیر ولی مال خودتو هیچوقت هیچوقت دلت نمیاد تجربه کردم که میگم 😆😄

دعا کن زود برم سرزندگیم سه تا بچه بیارم 😍 خودمم ازتنهایی دربیام اخه ی بچم 🤣🤣

بچه فقط شیرینی نداره ها کلی سختی هم داره ولی خب علاقه شما کارو آسونتر میکنه انشاءالله که به آرزوت میرسی ولی اگه کوچیکه سنت براش عجله نکن بموقعش اتفاق میافته 

اتفاقا منم همینطورم ولی واسه بچه های بقیه می‌خوام کارشون بگیر ولی مال خودتو هیچوقت هیچوقت دلت نمیاد ...

اع 🥴 یعنی مثلا شیش هفت ماهشونم بشه ی کم بزرکتر بشن هم نمیشه ی گاز کوچولو گرفت؟😜😍

قشنگم😍🧿

دلم ضعف رفت براش❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

[QUOTE=222562505]اع 🥴 یعنی مثلا شیش هفت ماهشونم بشه ی کم بزرکتر بشن هم نمیشه ی گاز کوچولو گرفت؟😜😍[/Q🤣😂راستش نمی‌دونم اینجاش ندیدم تجربه نکردم ولی خیلی تپل مپل و خوشگل دیدم ماماناشو هیچیشون نکردن یعنی اینکه دلت نمیاد حتی بچت یه اخم بکنه ایشالله خدا یه خوشگل تپل مپل سالم مصیبت کنه😊😍😅

چیکار کنم؟ قبلا یبارم اینطوری بیدار بود دکتر بردیم گف مسئله ای نیس ...روز بعدشم انقد میخوابه شکمش یا ...

نوزاد منم ۵۰ روزس شیر نمیخوره از ساعت ۱۲ خوابیده خودشم همش نق میزنه تو خواب عصبی میشه تو روز هم ذره ذره شیر میخوره دهنش میکشه ۲ روزه اینطوری شده 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
خودمم مخالفش بودم دیگه این بار نمیدم شایدم دکترشو عوض کردم

چ ربطی داره استامنفین دادی دیگه نده..مگه درد داشت...هر بچه ای یه جوره کم کم عادت میکنه شب و روزو میشناسه میخوابع...بچه من تا ۴ ماهگی کل شبو بیدار بود ۷ صبح میخوابید