2777
2789
عنوان

مقدار کم شیر مادر

73 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شیر من خیلی کمه علتش هم نمکیدن خوب بچه اس چون شیشه دادیم عادت کرده حالا سوالم اینه اینکه خیلی کم مثلا روزی ۱۰ ۲۰ سی‌سی شیرمو بخوره تاثیری داره براش یا خودمو خسته نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هر چقدر بخوره براش خوبه

بالاخره شیر مادر خیلی مفید تره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

قطره شیر افزا بخور. کاچی بخور. اب زیاد بخور. شیر زیاد بخور. چند وقتشه؟ یک بار کامل خودت بدوش براش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

هرچقدر میتونی بده

من دخترم شیرمو نخورد و شیرخشکی شد، ولی موقعی که خوابه خیلی بی سروصدا بهش شیر خودمو میدم

حتی نصفه شب از خوابم میزنم و بهش شیر میدم. البته شیر منم زیاد نیست.

پودر لاکتودین واسه افزایش شیر خیلی خوبه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

چیزهای مقوی بخور ابگوشت آب کله پاچه ماکارانی مایعات چهارمغز شیره انگور 

و البته استراحت داشته باش وآرامش...

حتما شیر خودتو بده 

هر چقدر بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر میشه

الحمدلله رب العالمین ...
قطره شیر افزا بخور. کاچی بخور. اب زیاد بخور. شیر زیاد بخور. چند وقتشه؟ یک بار کامل خودت بدوش براش

۵ ماهه است ممنون راهنمایی کردین آخه میگم یذره شیر که دیگه ارزش نداره بدوشم خودشم چون خوب نمی مکید شیرم رفته رفته کم شد 

یذره مک میزنه هر از گاهی بدوشم که دیگه کامل خشک میشه البته حوصله دوشیدن هم ندارم خسته شدم

متاسفانه در جریان نیستی اصلا ، شیر دوش و‌نحوه‌ درست شیر  دوشیدن 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..