بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم مژه هامو از ته زده بودم زناکه صحبت کرده بودن مژه رو نمیدونم چیکارکنی پرپشت میشه منم قشنگ از ته ز ...
😂🤣🤣🤣🙆♀️🙆♀️🙆♀️در اومد مثل قبل
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
ولی غصه نخور انقدر پر پشتتر در میاد تو این سن قوه تخیل قوی دارن و با خودشون حرف میزنن برای همین گاهی ۲۰ روز کامل عاقل و بالغن و یهو چندروز مثل ۲ سالگی شون گیج میشن
پسرمنم همین کارو کرده بود فقط دوتا دم کوچولو داشت ابروهاش دقیقا شده بود عین این چینیا😂😂
اخه من پسر عمم ابروهاش پیوندی بود یکم و پرپشت ولی قشنگ بود خدایی به صورتش میومد
نمیدونم فازش چی بود اینکارو کرده بود😂 باز اگه دختر بود یه چیزی ولی پسر ۱۲_۱۳ ساله نوبره دیگه😂🍃
اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش