2777
2789
عنوان

تیغ زدن به ابروی دختر ۶ ساله ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 57 پست

زود میاد بچه س ناراحت نباش. من خودم به شخصه در کودکی خیلی در مسیر زیبا شدن گام بر میداشتم. ی بار خواستم جلو موهام کوتاه کنم مامانم داد زد چیکار داری میکنی هول شدم ابروهامو بردم. ی بارم مژه هامو قیچی کردم. 

« دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
احتمالا از شما دیده.دخترمنم تو این سن بود،یه ابروشو زده بود.

نه بابا من ابروهام هاشور اصلا از تیغ استفاده نمیکنم

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوبه حالا چشم و صورتش را زخمی نکرده

اره همسرمم همین میگه ولی وقتی قیافه اش بدون ابرو دیدم داشتم سکته میکردم با این که ۳۳ ساله ام احساس میکنم کم‌اوردم تو مادری کزدن همش میگم تقصیر من بهش آموزش ندادم، اخه هر بار یه شیطونی جدید انجام میدن اصلا نمیشه پیش بینی کرد

میفهمم حتما خیلی شوکه شدین  ولی غصه نخور انقدر پر پشتتر در میاد     تو این سن قوه ت ...

خدا کنه چند طول میکشه ابروش در بیاد؟

حداقل چند هفته طول میکشه تا مث قبل شه حالا روغن نارگیل بمال انشالله زودتر در میاد

انجام میدم، بچه های ۹۰ واقعا ترسناک هستن حرف زدنشون کاراشون 😭

حالا باز این دختره ، حساسه رو ابروهاش شاید به خاطره پر پشتی  من پسر عمم دوازده سیزده سالگیش رف ...

مادرش ناراحت نشده بود؟

منم مژه هامو از ته زده بودم زناکه صحبت کرده بودن مژه رو نمیدونم چیکارکنی پرپشت میشه منم قشنگ از ته ز ...

مژه از ته زده بودی 😱

موهامو ریخته بودم تو صورتم که مامانم نفهمه رفتیم تو تالار تا دختردایبم نگام کرد به مامانم گفت وای عم ...

ابروت چقدر طول کشید دربیاد؟

اره اصلا هیچی نداشتم😑ینفرمیومدخونمون منو کاملا قاعم میدادن اونقدک افتضاح شده بودم

خانواده ات درک میکنم چون حال الانم مثل اوناست😲