منم بچه بودم دیدیه بودم با قیچی تاج ابرو رو کوتاه میکنن
قیچی ابرو رو رو برداشتم ابرو م رو قیچی کردم😐💣
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا چرا چی فکر کردی زدی؟ اخه هر دورو زده قیافه اش خیلی بد شده😭
زود در میادنگران نباش.پسرمنم اومده بود ابروهاشو باتیغ زده بود فقط دم دوتا ابروشو گذاشته بود منم حال تو رو داشتم ولی زود دراومدن.یه چسب زخم بزن روش خاستی ببریش مدرسه بگو افتاده زخم شده .کسی که متوجه نمیشه دیگه
حالا باز این دختره ، حساسه رو ابروهاش شاید به خاطره پر پشتی
من پسر عمم دوازده سیزده سالگیش رفته بود با موزر وسط ابروهاشو برداشته بود ما پاچیدیم از خنده یعنی قیافش خیلی خندع دار شده بود ولی بعدش ابروهاش در اومد
اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
عب نداره در میاد منم بچه بودم دیدیه بودم با قیچی تاج ابرو رو کوتاه میکنن قیچی ابرو رو رو برد ...
منم مژه هامو از ته زده بودم زناکه صحبت کرده بودن مژه رو نمیدونم چیکارکنی پرپشت میشه منم قشنگ از ته زدم تا دوماه منو تو خونه نگهداشته بودن بیرون نمیزاشتن برم😁
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚