2777
2789
عنوان

بچهاصابخونم خیلی داغونم کرده بگید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی فوش میده ضبط کنم؟اخه صابخونمه اگه زنگ بزنم ۱۱۰ رسیدگی میکنن به مشکلمون؟یامیگن بلند شواگه ناراحت ...

اره همه صداهاشو ضبط کن 

حتی باهاش بحث کن ولی اروم‌ باش  بذار اون حرفهاشو بزنه ولی اینا مدرک میشه و خوبه برا اینده

صد و ده میاد صورت جلسه میکنه بار روانی داره خوبه مدرکه 

همسرت با مرد صابخونه صحبت کنه؛؛میگی پدره بودنی صدای بچه نمیاد

شوهرم با شوهرش چندبار تاحالا حرف زده.میگه ماکه نمیدوویم بچس میدوه.منم چندبار بش گفتم بچس نمیفهمه.اصلا توکتشون نمیره. زبون نفهمن..زنه ازعمد وقتی شوهرش وشوهرم خونه نیستن ب بچش یاد میده اینکارو بکنه.

عزیزم از اول باید با زبون خوش باهاش حرف میزدی تا نرم بشه و لج نکنه به جای کوبیدن در و فحش به آرومی صداش میکردی و مشکلتو بهش توضیح میدادی ک تپش قلب میگیری اونم مطمئن باش اگه رعایت نمیکرد هم اینجوری باهات لج نمیکرد هی ب بچه بگه بدو... ب نظرم الان یه چیزی بپز براشون ببر و بگو دلم نمیخواس بینمون ناراحتی باشه بگو بخاطر اینکه صدا اعصاب و قلبم و بهم میریزه من یه لحظه کنترلمو از دس دادم براش شرایطو توضیح بده ایشاللا ک نرم بشه و جلو بچشم بگیره

فقط کسی که کشیده این مشکلو میفهمه  من داغون شدم تا مهمون میومد میرفتیم پارک و بیرون خدا ادم م ...

بقران امروز سرنماز بودم هی داش بدو بدو میکرد گریم گرف گفتم خدایا یه کاری کن بچش دیگه نتونه بدوه .دخترشم انقد چاقه کلاس اوله وقتی میدوه زمین وزمان میلرزه نره خر 

ما کلا از همسایه شانس نداریم سال اول که خانومه همسرش مرده بود خواهرشوهرش رو سرش نشسته بود هرروز دعوا وگیس کشی وفحش سال دوم هم که اون دوتا پسر بچه روانی مون کردن الانم همسایه بغلی خیلی زنش میزنه صدای جیغ ونفرینش اذیتم میکنه 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ما کلا از همسایه شانس نداریم سال اول که خانومه همسرش مرده بود خواهرشوهرش رو سرش نشسته بود هرروز دعوا ...

خیلی بده اصلا همسایه خیلی مهمه

ادم زجر میکشه خدا نصیب کسی نکنه من چون کشیدم میفهمم 

اره همینکه شکایت میره در خونشون خوبه بذار شوک بشه در ضمن نمیتونه بلندتون کنه تا سر سال اجاره نرسه

بم گف اگه خیلی سرصدا میکنیم بلند شو پولتو میدم.گفتم نمیتونم جاب جاشم شوهرم همش کاره.حالا چون نمیتونه بلندم کنه ازعمد هروز اینجوری میکنه تاخودم خسته شم وبلند شم .شوهرمم ب شوهرش گف زنت بیجا کرده به زنم فوش داده چون صابخونس ینی حق داره فوش بده؟

خیلی بده اصلا همسایه خیلی مهمه ادم زجر میکشه خدا نصیب کسی نکنه من چون کشیدم میفهمم 

اره بخدا عزیزم درکتون میکنم ولی سعی کن از در دوستی ودرد ودل باهاش وارد بشی شکایت بدتر رو دنده لج ودشمنی میافته

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....