atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 عنوان بچهاصابخونم خیلی داغونم کرده بگید چیکارکنم 422 بازدید | 39 پست سلام بچها من ۴ماهه ازدواج کردم ومستاجرم .صابخونم بالامیشینه.ازهمون روزاول که اومدم فهمیدم چه غلطی کردم خیلی سرصدامیکردن.بیشترپارکینگ مال اوناس ویکمیش مال ماس میمدن توپارکینگ باصدای بلندحرف میزدن شب ونصف شب..حالااین هیچی یدفه هی دخترش بدو بدومیکرد صدای خیلی وحشتناکی میمد پایین.دروپنجره ها میلرزید.انگاردرودیواراش ازمقواس.بااجر لفتون ساختن هم خیلی سرصدامیاد هم وقتی بچش میدوه خیلی صدا میاد.بعد منم برااینکه بفهمن درومحکم کوبیدم بهم .که بچشو بشونه.بعددیدم زنه اومده توپارکینگ داره بم فوش میده.منم دروباز کردم گفتم چراانقدبچت میدوه اینجاکه جای دویدن نیس سقف دارع میادپایین.اونم گف دلش میخاد دوس داره.منم گفتم فوشایی که دادی بخودت دادی.که گف پدرسگ.منم جوابشو دادم. اما ازاون روز به بعد هروزبچش دارع بدو بدو میکنه ومن یروزتحمل کردم دوروزتحمل کردم دیگه واقعا نمیکشم.ادم توخونه خودش ارامش نداشته باشه کجابره؟ده روزه اینجوری میکنن.میدونم که زنع به بچش میگه بدوه.چون نمیتونن ماروبلند کنن .میخان یکاری کنن خودمون بلندشیم.به شوهرشم گفتیم میگه بچس چیکارش کنم.بچهاوقتایی ک شوهرش خونه نیس بچش هی میدوه وقتی باباش هست جرات اینکارونداره.ب شوهرم میگم بلندشیم ولی قبول نمیکنه چون هم کسیو نداریم کمکمون کنه.هم زمستونه هم کلی قسط داریم شوهرم دوشیفت کارمیکنه.بازم عقبیم.بخداهروز که اینکارو میکنه طپش قلب شدید میگیرم وعصابم داغون میشه.راهنماییم کنید ممنون میشم را 1400/10/24 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 خواهش میکنم بخونید و راهنماییم کنید چاره ای نداره واقعا
عسل412 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 9133 وای منم نمیتونم تحمل کنم چقد اشغالن اینجور ادما باید برن تو اشغالدونی زندگی کنن نمیدونم چجوری خدا بهشون نعمت میده
بوزینه عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3894 فک کنم بتونی بری شورا حل اختلاف مطرح کنی.قبلش بهشون تذکر بده.درسته صابخونس، ولی حق نداره اینکارو کنه
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9820 الهی درکت میکنم بدترین عذابه خصوصا اینکه کسی از عمد اینکارو کنهگوشیتوبذار رو ضبط صداما هم این داستانها رو داشتیمزنگ زدیم ۱۱۰ اخرش زودتر رفتن از این خونه
mananearshida99 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 6844 واي مشكل هشت ساله منم همينه انگار بالا زمين اسب سواريه
fatimapaeizy عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 897 همسرت با مرد صابخونه صحبت کنه؛؛میگی پدره بودنی صدای بچه نمیاد
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9820 خواهش میکنم بخونید و راهنماییم کنید چاره ای نداره واقعا عزیزم باید زنگ بزنی بیان صورتجلسه کننیا بری دادگاهصداشونم ضبط کن حتما
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 وای منم نمیتونم تحمل کنم چقد اشغالن اینجور ادما باید برن تو اشغالدونی زندگی کنن نمیدونم چجوری ... نمیدونی چقدبدجنسه زنه.اومده میگه ناراحتی بلند شو طلاهامو میفروشم پولتو میدم.دوهفته هم بت وقت میدم پاشو.نفسش ازجای گرم درمیاد.حیوون نمیبینه شوهرم همش کاره بخاطر قرضامون.بام لج کرده.منم ناراحتی عصاب گرفتم از کاراشون.دیگه تحمل شوندارم
ریوار عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23836 من یه سال این درد کشیدم دوتا پسر شر وشیطون داشت دوتا دوستم داشتن از صبح بدو بدو بود تا آخر شب فقط مدرسه رفتنی راحت بود بیرون میرفتن انقدر زنگ میزدن مادرشون در باز نمیکرد زنگ مارو میزدن خاله دربزن عبور مشترک بودیم همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9820 فقط کسی که کشیده این مشکلو میفهمه من داغون شدم تا مهمون میومد میرفتیم پارک و بیرونخدا ادم مردم ازار رو از زمین برداذهمن میگفتم کاش پاهای بچش بشکنهانگار روی مغز ادم رژه میره یکی
عسل412 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 9133 نمیدونی چقدبدجنسه زنه.اومده میگه ناراحتی بلند شو طلاهامو میفروشم پولتو میدم.دوهفته هم بت وقت میدم پا ... شکایت کنید چون حق نداره اینجوری بگه
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 فک کنم بتونی بری شورا حل اختلاف مطرح کنی. قبلش بهشون تذکر بده. درسته صابخونس، ولی حق نداره اینکارو ... بنظرت رسیدگی میکنن؟که برم دنبالش؟
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 الهی درکت میکنم بدترین عذابه خصوصا اینکه کسی از عمد اینکارو کنه گوشیتوبذار رو ضبط صدا ما ه ... وقتی فوش میده ضبط کنم؟اخه صابخونمه اگه زنگ بزنم ۱۱۰ رسیدگی میکنن به مشکلمون؟یامیگن بلند شواگه ناراحتی