2777
2789

سلام بچها من ۴ماهه ازدواج کردم ومستاجرم .صابخونم بالامیشینه.ازهمون روزاول که اومدم فهمیدم چه غلطی کردم خیلی سرصدامیکردن.بیشترپارکینگ مال اوناس ویکمیش مال ماس میمدن توپارکینگ باصدای بلندحرف میزدن شب ونصف شب..حالااین هیچی یدفه هی دخترش بدو بدومیکرد صدای خیلی وحشتناکی میمد پایین.دروپنجره ها میلرزید.انگاردرودیواراش ازمقواس.بااجر لفتون ساختن هم خیلی سرصدامیاد هم وقتی بچش میدوه خیلی صدا میاد.بعد منم برااینکه بفهمن درومحکم کوبیدم بهم .که بچشو بشونه.بعددیدم زنه اومده توپارکینگ داره بم فوش میده.منم دروباز کردم گفتم چراانقدبچت میدوه اینجاکه جای دویدن نیس سقف دارع میادپایین.اونم گف دلش میخاد دوس داره.منم گفتم فوشایی که دادی بخودت دادی.که گف پدرسگ.منم جوابشو دادم. اما ازاون روز به بعد هروزبچش دارع بدو بدو میکنه ومن یروزتحمل کردم دوروزتحمل کردم دیگه واقعا نمیکشم.ادم توخونه خودش ارامش نداشته باشه کجابره؟ده روزه اینجوری میکنن.میدونم که زنع به بچش میگه بدوه.چون نمیتونن ماروبلند کنن .میخان یکاری کنن خودمون بلندشیم.به شوهرشم گفتیم میگه بچس چیکارش کنم.بچهاوقتایی ک شوهرش خونه نیس بچش هی میدوه وقتی باباش هست جرات اینکارونداره.ب شوهرم میگم بلندشیم ولی قبول نمیکنه چون هم کسیو نداریم کمکمون کنه.هم زمستونه هم کلی قسط داریم شوهرم دوشیفت کارمیکنه.بازم عقبیم.بخداهروز که اینکارو میکنه طپش قلب شدید میگیرم وعصابم داغون میشه.راهنماییم کنید ممنون میشم را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم نمیتونم تحمل کنم چقد اشغالن  اینجور ادما باید برن تو اشغالدونی زندگی کنن نمیدونم چجوری ...

نمیدونی چقدبدجنسه زنه.اومده میگه ناراحتی بلند شو طلاهامو میفروشم پولتو میدم.دوهفته هم بت وقت میدم پاشو.نفسش ازجای گرم درمیاد.حیوون نمیبینه شوهرم همش کاره بخاطر قرضامون.بام لج کرده.منم ناراحتی عصاب گرفتم از کاراشون.دیگه تحمل شوندارم

من یه سال این درد کشیدم دوتا پسر شر وشیطون داشت دوتا دوستم داشتن از صبح بدو بدو بود تا آخر شب فقط مدرسه رفتنی راحت بود بیرون میرفتن انقدر زنگ میزدن مادرشون در باز نمیکرد زنگ مارو میزدن خاله دربزن عبور مشترک بودیم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

فقط کسی که کشیده این مشکلو میفهمه 

من داغون شدم تا مهمون میومد میرفتیم پارک و بیرون

خدا ادم مردم ازار رو از زمین برداذه

من میگفتم کاش پاهای بچش بشکنه

انگار روی مغز ادم رژه میره یکی

الهی درکت میکنم بدترین عذابه  خصوصا اینکه کسی از عمد اینکارو کنه گوشیتو‌بذار رو ضبط صدا ما ه ...

وقتی فوش میده ضبط کنم؟اخه صابخونمه اگه زنگ بزنم ۱۱۰ رسیدگی میکنن به مشکلمون؟یامیگن بلند شواگه ناراحتی