2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس برای ششمی و هفتمیا بزار، ریاضیشون آسونه، کتاب ماجراهای من و درسام بگیر خودت بخون از روی اون یاد بگیر، خیلی روان و راحت توضیح داده، ریاضی ششم که خیلی راحته، تازه اگه حوصله داشته باشی میتونی کلاس مجازی داشته باشی، مثلا بگو اگه پنج نفر باشین هر جلسه نفری بیست تومن میگیرم یا سی تومن، یه کلاس پنج نفره بگیری نفری بیست هر جلسه میشه صد تومن، هربارم دوساعت تدریس کن که راضی باشن 

صورت زیبا نمی آید به کار.،  حرفی از معنی اگر داری بیار
خوبه که تبلیغات کن براخودت راستی تاحالاتدریس کردی مردم اگه پول بدن توقع دارن بچشون عالی باشه

نه نکردم ولی میخوام ارزون تر بگم سعی میکنم که واقعا یادشون بدم

خدایا تا کی ...
ببین اینکارو بکن، ممکنه موفق بشی ممکنه شکست بخوری، اما از هیچ کاری نکردن بهتره 

توکل به خدا خیلی تو فشارم همش از شوهرم پول میگیرم که واقعا دیگه نمیتونم از یه طرف گوشیم هم خراب شده باید بخرم شوهرم میگه پول ندارم به خاطر همین سعی میکنم یکم درآمد داشته باشم

خدایا تا کی ...
کلاس برای ششمی و هفتمیا بزار، ریاضیشون آسونه، کتاب ماجراهای من و درسام بگیر خودت بخون از روی اون یاد ...

اخه خودم ۶نخوندم واسه همین میخوام از پایه شروع کنم درسته سخته یاد دادن ولی زیاد هم پیچیده نیست

خدایا تا کی ...