2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم.فعلا فقط مدارک؟.پول هم دادینه؟؟

فدات عزیزم،نه فقط مدارک،بعدتایید پول میخوان فک‌کنم براماهنوزدرحال بررسی،براشماچی؟پیامک اومده؟

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
فدات عزیزم،نه فقط مدارک،بعدتایید پول میخوان فک‌کنم براماهنوزدرحال بررسی،براشماچی؟پیامک اومده؟

ن هنوز هیچی.امروز پسر خاله همسرم گفته حداقل سیصد میلیون باید آورده داشته باشین

بخاطر همین امروز بهم ریختمه نمیدونم چیکارکنم

ن هنوز هیچی.امروز پسر خاله همسرم گفته حداقل سیصد میلیون باید آورده داشته باشین بخاطر همین امروز بهم ...

نه هافک‌نکنم اونقدبخوان،مونده به شهرتون ولی اینقدنمیشه،توکل به خداابجی درست میشه ان‌شالله

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
نه هافک‌نکنم اونقدبخوان،مونده به شهرتون ولی اینقدنمیشه،توکل به خداابجی درست میشه ان‌شالله

ان شاءالله..ممنون گلم بخدا امروز ایقد گریه کردمه 

ساکن شهرکردم چهارمحال بختیاری

شرمنده گلم چ جوری مدارک رو بارگذاری کنیم

بروتوسایت نوشته بارگذاری مدارک کارت ملی وشناسنامه وسابقه ی سکونت اگه به این مرحله ی مدارک رسیده باشی ایناهس تواون صفحه

ان شاءالله..ممنون گلم بخدا امروز ایقد گریه کردمه  ساکن شهرکردم چهارمحال بختیاری

خب پس فک نکنم انقدباشه گریه براچی آخه بسپاربه‌خودش

سایت میزنه درانتظار تایید استعلام 

مدارک نخواسته؟بنظرم بروکافی نت اونجابهتربتونن کمکت کنن