2777
2789
عنوان

ویار های شدید در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 163 پست
مرسی که گفتی ♥️ من داخلی هم رفتم بهم نمی‌دونم پنتومید داد اون هم فایده ای نکرد 

خواهش من که خوبم کرد ان شاءالله شمام زود خوب میشی بد دردیه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش من که خوبم کرد ان شاءالله شمام زود خوب میشی بد دردیه 

باید با پزشک مشورت کنم ببینم نظرش چیه اگر تایید کرد من هم مصرف میکنم والله آدم می‌ترسه یهو این همه بالا آوردیم خدایی نکرده آدم سقط کنه ، من تجربه سقط داشتم خیلی تلخه 

باید با پزشک مشورت کنم ببینم نظرش چیه اگر تایید کرد من هم مصرف میکنم والله آدم می‌ترسه یهو این همه ب ...

اره حتما بپرس بعد بخور سر خود نمیشه هیچکار کرد 

سلام چطوری خوب شدی...مپ که زیاد فرق نکردم الان فهمیدم تیروییدمم پر کاره    خدا راحتم کنه

سلام خوبی من دوروزه دوباره برزخیم ای بابا رفتی دکتر کاش زود تموم میشد 😭😭🤕

سلام خوبی من دوروزه دوباره برزخیم ای بابا رفتی دکتر کاش زود تموم میشد 😭😭🤕

من الان دارم از دکتر میام والا این گفت تیروییدتا تکرار کن وقرص ناشتا بودا گفت ورا میخوری قطش کن  والا حال خوشی ندارم پس تو چته

من الان دارم از دکتر میام والا این گفت تیروییدتا تکرار کن وقرص ناشتا بودا گفت ورا میخوری قطش کن &nbs ...

نمیدونم سردیم کرده حالت تهوع و سردرد شدید دارم موندم توش چرا قرص و قطع کرد 😐🤕

حالت تهوع که هیچ سرذردم استانینوفن ساده بخور بادسدمال ببند...چمیدونم گفت نخور

استامینوفن فایده نداره برام بدتر میشم تا میاد تموم بشه من سالم نمیمونم باید تیمارستان بستریم کنن

استامینوفن فایده نداره برام بدتر میشم تا میاد تموم بشه من سالم نمیمونم باید تیمارستان بستریم کنن

بخدا منم حال ندارم تازه تو جواب آ زمایش غربالگریم یع عدد کمتر بود مرحله دوم آزمایش برام نوشته...جیگرم خونه بس حرص خوردم...عکس از جواب آزمایش ان ای نداری

بخدا منم حال ندارم تازه تو جواب آ زمایش غربالگریم یع عدد کمتر بود مرحله دوم آزمایش برام نوشته...جیگر ...

عکس ازمایش ان تی؟ چیش کم بوده؟ وای من برا وزنش خیلی حرص میخورم نمیدونم چیکار کنم به خدا😭