2777
2789
عنوان

ویار های شدید در بارداری

1479 بازدید | 163 پست

بچه ها من دو بار باردار شدم و به شدت بد حال بودم در حدی که از هفته اول بارداری استفراغ میکردم تا آخرین روز زایمان هیچ کس هیچ کاری از دستش برای من بر نمی  اومد 

ولی یه تجربه به دست آوردم که خیلی بهم کمک کرد یعنی وقتی به من کمک کرد به بقیه که فقط بد حال معمولی هستن قطعا خیلی بیشتر کمک می‌کنه 

اول اینکه با یه پزشک طب اسلامی مشاوره گرفتم و بهم داروهای طب اسلامی داد بعد دم نوش های نعنا فلفلی قبل غذا و اینکه مویز رو بشورید و داخل یه لیوان بید مشک بریزید و مویز ها رو بریزید داخلش تا صبح بماند و صبح بعد از صبحانه هم مویز بخورید هم بید مشک خیلی بهتر میشین امیدوارم بتونه کمکتون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که روانی شدم از تهوع

میفهمم من نه دمیترون و نه به شش نه آمپول هیچی خوبم نمی کرد 

اما این چند روز تونستم یه کم نفس بکشم 

ولی دیشب جوانه گندم خوردم امروز دوباره از بس استفراغ کردم افتادم خواستم تجربه ام در اختیار بذارم چون میدونم خیلی وحشتاکه

من داغونم همین حالا با شوعرم ذعوام شد درک نذاره همش خون بالا میارم...نه قرص نه سرم هیچی اثر نذاره دا ...

خیلی سخته خدا بهمون کمک کنه ولی فقط میدونم که نخوردن غذاها خیلی بیشتر به ادم کمک می‌کنه تا خوردن و بالا آوردنش☹️ 

بادام خیلی خوبه بخور روزی چندتا دونه

حالا دکتر طب سنتی رفتی چقد اثر داشت برات

کمک کرد واقعا من هر یک ساعت یک بار یه عالمه آب زرد 😓ببخشید دیگه میدونم درک میکنید بالا می اوردم 

الان تقریبا شده روزی سه بار  

بادام ،حریره بادام و مربا به شده غذام با مویز هیچی دیگه نمی‌خورم 

من حالت تهوع مداومم علاوه بر استفراغم دارم..همش افتادم فقط تو خواب نمیفهمم

من کاملا شبیه شما هستم هر روز که میشه میگم خدایا یه روز دیگه شروع شد 

شبا کمی بهتر میشم ولی همش داخل تخت دراز کشیدم و پسرم هم همش نق میزنه غذا میخواهد نمیتونم حتی سمت یخچال برم واقعا سخته☹️ چندتا قرص شبیه سبزیجاته و گل قند همچین چیزی گفت هست  که قبل وعده های غذایی باید بخوری خب سخت خوردنش چون حالت تهوع داری نمیتونی آب بخوری 😤اما مجبوری 

در کل غذاها خیلی مهمه حالا چند روز انجام بده اگر خوب شدی دعام کن چون من هم خوب کامل نشدم ولی بالاخره کمتر شدنش هم جای شکر داره 

من هفته دوازده ام هستم تازه😐