2777
2789
عنوان

خونه

48 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

ما خونمون به خونه همسایه بغلی وصله یعنی دیواراشون و پشت بوم خونه(خونه قدیمیه بعد اینایی که خونه رو ساختن با هم فامیل بودن خونه ها رو وصل میکردن😐)

حالا این خونه ها ته کوچه هستش یه آقایی اومده که میگه این دو تا خونه رو با هم بدین که ساختمون درست کنه و آخرشم یه واحد خونه میده بهمون

حالا تو این مدتی که ما باید جمع کنیم بریم(معلوم نیس چقد طول بکشه ساختن ساختمون) جایی دیگه ای رو نداریم که بریم باید خونه کرایه یا رهن کنیم که واقعا بودجه مون نمیرسه(چون اگه داشتیم همین خونه رو میفروختیم یه چیزی میذاشتیم روش خونه جدید میخریدیم)

اون آقا هم فکر نمیکنم خونه ای بده که ما یه مدت بمونیم توش تا ساخته شدن خونه

الان واقعا تو دوراهی هستیم نمیدونیم باید چیکار کنیم☹️😓

شما راه حلی به ذهنتون نمیرسه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که هیچوقت

خب خودسازنده باید کمکتون کنه وگرنه ساخت و ساز انقد سخت شده که زمان زیادی لازم داره تا تکمیل شدن مگر اینکه از جاتون تکون نخورید یا وامی چیزی جور کنید 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
خب خودسازنده باید کمکتون کنه وگرنه ساخت و ساز انقد سخت شده که زمان زیادی لازم داره تا تکمیل شدن مگر ...

فعلا باید شرایطمونو بگیم بهشون تا ببینیم چی میشه

ممنون عزیزم که جواب دادی💕

اونا که هیچوقت

معمولا در این جور شراکتها هزینه رهن رو سازنده میده در هر صورت اگر قراره این کار رو بکنید در مورد سابقه سازنده کاملا تحقیق کنید تا مشکلی براتون ایجاد نشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم