2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر واسه زیر لبم نوشته نمی‌دونم چرا تیره شده موندم از عوارض این پماد. قطع کنم ؟

تو بروشورش همچنین عارضه ای نوشته؟و این دکتر واسه چی برات تجویز کرده؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
ن ننوشته . واسه لایه برداری

عزیزم تو یکی از تادیک هات راجب شیر نخوردن بچه و بیدار شدن مکرر بچت گفتی؟میشه منو راهنمایی کنی،کی خواب بچت خوب شد؟شیر بیومیل میدادی بهتر شد؟آخر بچه تو حساسیت داشت؟بچه ی من ۷ماهشه مثل بچه تو خس نه شیر میخوره نه غذا نه خوب میخوابه دور مقعدش قرمزه شیر خودم با شیر گیگوز میخوره تا صبح هم هزار بار بیدار میشه لطف کن راهنماییم کن

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
عزیزم تو یکی از تادیک هات راجب شیر نخوردن بچه و بیدار شدن مکرر بچت گفتی؟میشه منو راهنمایی کنی،کی خوا ...

دخترم آلرژی رفلاکس داشت چندتا شیر عوض کردم آخرش اپتامیل جونیور بهش ساخت و برای خوابش پستونک دادم بهتر شد ولی کلا خوابش از یک‌سالگی خوب شد . 

زمانی ک دندون درمی‌آورد رفلاکسش عود میکرد و از خواب بیدار میشد 

برای جوش باسنش شیر خشک جونیور بهتر می‌کنه آلرژی رو 

و اگه خودتم شیر میدی باید رژیم بگیری 

دخترمن تا ۸ماه فقط شیرمو تو خواب خورد ک آنقدر کم خورد ک شیرم خشک شد

مینا قری هستم
دخترم آلرژی رفلاکس داشت چندتا شیر عوض کردم آخرش اپتامیل جونیور بهش ساخت و برای خوابش پستونک دادم بهت ...

ممنونم جوابمو دادی آخه آپتامیل جونیور خیلی تلخه چطور میخورد؟به نظرت عوض کنم شیرشو؟بجا گفتی بیومیل میدادی

ممنونم جوابمو دادی آخه آپتامیل جونیور خیلی تلخه چطور میخورد؟به نظرت عوض کنم شیرشو؟بجا گفتی بیومیل می ...

من اولش نبات میریختم شیرین میشد عادت ک کرد نبات حذف کردم . 

آره بیومیل دادم ولی بعد ی ماه باز حساسیت داشت دیگه جونیور انتخاب کردم 

اگه دختر شماهم هنوزجوش میزنع همون جونیور بده انشاالله ک عادت کنه

مینا قری هستم
من اولش نبات میریختم شیرین میشد عادت ک کرد نبات حذف کردم .  آره بیومیل دادم ولی بعد ی ماه باز ...

ا خوب پس همون جونیور را میدم فک میکنی اگه زیر یه سال میدادی بچت زودتر خوب می‌شد؟

ا خوب پس همون جونیور را میدم فک میکنی اگه زیر یه سال میدادی بچت زودتر خوب می‌شد؟

زیر یکسال دادم ولی فقط رفلاکسش خوب شد آلرژی همچنان داشت ک من مراعات میکردم بعضی چیزارو تو غذاهاش نمیریختم

مینا قری هستم