2777
2789
عنوان

میخوام ابروهامو فیبروز کنم

865 بازدید | 12 پست

خانوما میخوام ابروهامو فیبروز کنم اما نمیدونم میکرو بهتره یا فیبروز

واینکه بعد تقریبا شیش ماه تا یسال از فیبروز کردن گذشت ابرو مث روز اولش میشه یانه

اینو‌من نمیدونم🤦‍♀️

راهنماییم کنین😘

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام فیبروز کنم

دوستم هاشور زده البته خیلی وقت پیش بعد الان هاشوراش رفته فقط یه قاب ازش مونده.

میخواستم بدونم فیبروزم همینجوریه؟؟؟یا اینکه میگن بعد چند وقت پاک میشه کلا پاک میشه و مث قبل فیبروز میشه

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
دوستم هاشور زده البته خیلی وقت پیش بعد الان هاشوراش رفته فقط یه قاب ازش مونده. میخواستم بدونم فیبرو ...

فک کنم همشون نیاز به تمدید داشته باشن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

سالی یبار ترمیم و میخواد حتما من قبلا میکرو زدم زود پاک شد حدود دوماهه فیبروز کردم ‌.چندوقت دیگه میرم ترمیم اولیه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

عزیزم منم نزدیک بود فیبروز کنم ولی با راهنمایی های این پیج فهمیدم روش ایمنی نیست و هزار تا عیب داره و چند تا مزیت

روش دیجیتال بلیذینگ خیلی جدید تره و تو کل دنیا داره انجام میشه و خیلیییی ایمن و طبیعیه

منم انجام ددم و واقعا راضی بودم

این پیجو ببین حتما 

کمکت میکنه

https://instagram.com/adzymood?utm_medium=copy_link

دوستم هاشور زده البته خیلی وقت پیش بعد الان هاشوراش رفته فقط یه قاب ازش مونده. میخواستم بدونم فیبرو ...

خیلی مهمه پیش کی و با چه روشی انجام بدی

حتما تحقیق کن

این پیجم ببین 

به من که خیلی کمک کرد

https://instagram.com/adzymood?utm_medium=copy_link

نه اصلا اینجور نیست اصلا قاب نداره خیلی طبیعیه من دختر خالم قبلا پیش پریسا حکیمی رفته بود خیلی خوب شده بود من جدیدا رفتم ببین عالی شده و خوشحال ترینم شماره شو میزارم اگر خواستید ٠۹۱٠۶۳۸۴۵۳۵