2777
2789
کسی که تو رشته های بیمارستلنی نیس چرا اینقد با اطمینان جواب میده لطفا الکی جواب ندین بله احتمال تو خ ...

گروه های خونی یه قاعده کلی داره و اگر این قاعده رو بلد باشید میتونید با دونستن گروه خونی والدین سریع احتمال گروه خونی بچه رو به دست بیارید ربطی به رشته دانشگاهی نداره هر کسی تجربی خونده باشه باید بتونه گروه های خونی رو به دست بیاره 

واینکه رنگ چشم کلا بحثش متفاوته و تحت تاثیر بیش از یک ژنه

بله عزیزم تمام اینها برای مدر و مادر شما ممکنه

ممنون گلم

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید من پدر و مادرم a و b بودن... چون بچه ها گفتن غیر ممکنه کنجکاو شدم زنگ زدم بابا من ا ...

آفرین به شما که شهامت و جسارت عذرخواهی رو دارید.

و اظهار نظر بی اطلاع نمی کنید.

حرف زیادی نزن تو دانشگاه نرفتی  

دعوا چرا بکنیم.دیگه دانشگاه چیه بخدا.اصلا مدرک ارشد منو هرکی خواست بهش میدم.به هیچ دردم نمیخوره.فقط سواد خودم یکم رفت بالا اونم فقط سواد علمی.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
حرف زیادی نزن تو دانشگاه نرفتی  

اول بگم که دیگه ریپلای نزن چون نه می خونم نه جواب میدم اون وقت خیلی حالت بد میشه!(البته بلدم نیستی چون چند بار ریپلای هم نزدی من پستاتو خوندم

دوم این که نیازی نیست رشته و شغلمو واسه شما توضیح بدم

سوم متاسفم که به عنوان مادری که یه دختر پرستار هم داری انقدر بد حرف می زنی

چهارم این مساله مال زیست دبیرستان رشته تجربی هست و نیازی به رشته بیمارستانی نداره اصلا!

پنجم حتما از دخترتون بخواید که از همکارای آزمایشگاهشون بپرسن یا یکی از پزشکاشون و به اشتباهشون پی ببرن، زشته که آدم اشتباه جواب بده و رو اشتباهش پافشاری کنه و توهین هم بکنه! اینجا که مجازیه و ما همو نمی شناسیم و مهم نیست؛مطمئنم که تو زندگی شخصی تون سر این رفتارتون مشکل دارید.به خاطر خودتونم شده اصلاحش کنید.

لازم نیست از خودتون دفاع کنید چون شخصیت تون با پست هاتون، رفتارتون مخصوصا این که رفتید تاپیک های منو واسه همچین موضوع بی اهمیتی مطالعه کردید مشخصه!!!  اون تاپیکم در اشاره به تاپیکی خاص در اون زمان زده شده عزیزم!

شب تون خوش!

دعوا چرا بکنیم.دیگه دانشگاه چیه بخدا.اصلا مدرک ارشد منو هرکی خواست بهش میدم.به هیچ دردم نمیخوره.فقط ...

حرص نخور عزیزم با منه

بلد نیست ریپلای بزنه 

جوابشو دادم تو کامنت قبلیم

پستامونو بخون از صفحات قبل متوجه میشی!

خخخ رفته تاپیکامم خونده!  

شما هم بی ادبی هم بی سواد! و اتفاقا این شمایی که ندونسته حرف می زنی!

بی سواد ابا و اجدادته ژنتیک خونده دخترم ازش پرسیدم می خوای الکی دل مردم خالی کنی نه خیر فقط با تجربی دبیرستان نمی شه هر کس ژنتیک خونده ج بده اونم الله وکیلی نه به دروغ شاید با یه جواب الکی زندگی کسی خراب شه تو اصلا ژنتیک و لیسانس بیمارستلنی نداری مطمعنم

بی سواد ابا و اجدادته ژنتیک خونده دخترم ازش پرسیدم می خوای الکی دل مردم خالی کنی نه خیر فقط با تجربی ...

ولی همون الله وکیلی بگو دخترت بپرسه تو بیمارستان

تا هم تو اعتماد زیاد از حدت به لیسسسسسانس و ژنتیک اون کمتر بشه

هم اون به خودش!

[QUOTE=222517104]ولی همون الله وکیلی بگو دخترت بپرسه تو بیمارستان تا هم تو اعتماد زیاد از حدت به لیسسسسسانس و ژنتیک ...[/QUOفعلا که تو دستت به همو  رشته بیمارستانی نمی رسه من مطمعنم از چند نفر دیگه هم پرسیدم تو که رشتت بیمارستانی و ژنتیک نیس برو کنار باد بیاد

حرص نخور عزیزم با منه بلد نیست ریپلای بزنه  جوابشو دادم تو کامنت قبلیم پستامونو بخون از صفحا ...

دیدی شکر خوردی ریپلای زدم برو  همون طور که تو تاپیکت گفتی مساله ریاضی دبستلنتو حل کن

اون که شما میگید کاملا متفاوته اگه یکی از والدین AB باشن، محاله بچه هاشون O بشن یا Aمیشن یا B یا AB

راستش از نظر من توی این دنیا هیچی محال نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اول بگم که دیگه ریپلای نزن چون نه می خونم نه جواب میدم اون وقت خیلی حالت بد میشه!(البته بلدم نیستی چ ...

حالت باید بد شه چیزی که به رشتت مربوط نیس جواب نده یا مثل من از یه بلد بپرس