2777
2789
دیدی شکر خوردی ریپلای زدم برو  همون طور که تو تاپیکت گفتی مساله ریاضی دبستلنتو حل کن

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

ایشون از اول تاپیک دارن به کسانی که جواب درست دادن و حالا هم تو چند پست اخیر به من توهین میکنن.لطفا رسیدگی کنید.

با سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی شکر خوردی ریپلای زدم برو  همون طور که تو تاپیکت گفتی مساله ریاضی دبستلنتو حل کن

سلام لطفا با احترام و بی توهین تبادل نظر کنین تاپیک اخرمو بخونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ینی چی‌.‌.ما چهارتابچه ایم  نیست ک بگم تک فرزندم ولی چندروز پیش جواب ازمایش خون بابامو دیدم . ...

دوست عزیز، ما پدیده ای داریم به نام گروه خونی Bاکتسابی. بعنی ممکنه پدر شما گروه خونی شون واقعا AB نباشه. پس نگران نباشید.

که اون هم با آزمایش قابل اثباته.

انشرلی برو پیج دکتر رهام صادقی تو اینستا گرم توضیح داده که با جهش ژنی همچین اتفاقی هست از گوگل هم سرچ کن تفا وت گروه خونی فرزند و والدین دکتر صادقی جواب داده بخون خیالت راحت میشه

شاید اشتباهی تو ازمایش خون مامان بابات بوده😐💔😂

بله....چون دیشب زنگ زدم پرسیدم.بابام گفت اشتباه متوجه شدی ما a و b هستیم

ادامه تاپیک گفتم و عذر خواهی هم کردم از دوستان و استارتر

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.