2777
2789

اره دوستم بچش گروه خونیش مثل خودشو بابا بچه نشده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

از گروه خونی والدین مطمعنی ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من چندوقته ذهنم مشغوله

نمیدونم الل ها رو میدونی یا نه AB یه الل  Aداره یه اللB و امکان نداره بدون الل بمونه بچه که o بشه

تیکر بارداری نیست 😍😍 تو این تاریخ چمدونامو بستم دارم میرم از ایران 😍😍
نمیدونم الل ها رو میدونی یا نه AB یه الل  Aداره یه اللB و امکان نداره بدون الل بمونه بچه که o ب ...

ینی چی‌.‌.ما چهارتابچه ایم 

نیست ک بگم تک فرزندم ولی چندروز پیش جواب ازمایش خون بابامو دیدم . ABبود مامانمم B

🕊️ free

اُ نمیتونه باشه

ولی یه نکته، گاهی خطای آزمایشگاهی باعث میشه گروه خون اشتباه اعلام بشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ینی چی‌.‌.ما چهارتابچه ایم  نیست ک بگم تک فرزندم ولی چندروز پیش جواب ازمایش خون بابامو دیدم

توضیحش سخته...پس حتما تو oنیستی دوباره آزمایش بده 

تیکر بارداری نیست 😍😍 تو این تاریخ چمدونامو بستم دارم میرم از ایران 😍😍

به نظرم نمیشه مگه خطای آزمایشگاه گروه خونیABوB بچه هاشون میتونن BیاAیاABبشن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛